PS5 için ViewSonic XG2705 alınır mı?

Bütçe
3000-4500
Bende 4K almayı düşünüyordumda yeni çıkan oyunlarda 4K 60FPS pek inandırıcı gelmedi bana. GoW ragnarok çıksa şimdi 4K 60 FPS olacak mı? Olsa bile performans modunda grafikler düşürülerek olur diye tahmin ediyorum. 4K alacaksam bu monitörü gözüme kestirmiştim bu iyi mi sizce?

https://www.hepsiburada.com/viewson...-monitoru-p-HBV00000NTR4C?magaza=GpnTeknoloji
Bu da olabilir aralarında çok bir fark yok IPS mi VA mı tavsiye edersiniz. IPS renkler daha canlı ama beyazı tam beyaz gibi göstermiyor diyorlar biraz çekiniyorum almaya.

Bence TV almak en mantıklısı bilgisayarı TV'ye bağlarsın istediğinde HDMI'dan PC'ye geçersin istersen TV izlersin ya da evde 4K TV varsa masraf yapmana gerek yok tabii annenle babanla yaşıyorsan dizileri olabilir o yüzden kendine ait TV almanı öneririm dijitsu marka fp TV'ler var onlara bakabilirsin 2K monitör fiyatına 4K TV satıyorlar ben aldım çok memnunum istediğimde xboxa geçiriyorum istediğimde TV'ye. Bir de almak istediğin monitöre baktım 60 Hz seni mutlu etmez alacaksan 144 Hz 1 ms adam akıllı monitör al. Kardeşim. Benim aldığım TV bu kardeşim öneririm Dijitsu DJTV50S 50 sadece alınca ses yüksek geliyor her açışta onu da böyle düzeltebilirsinarkadaşlar menu kısmında kilit menüsüne gelin ve orada otel modu ayarlarında varsayılan sesi istediğiniz seviyeye getirin her açılışta ses artık istediğiniz seviyeden başlar. Bir de ilk geldiğinde nadiren görüntü çamur gibi olabiliyor ona da YouTube'den bakabilirsin nasıl düzeltildiğine.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı