PS5 ile PS5 Digital Edition farkı nedir?

Birinde DVD var birinde yok. Sakın daha ucuz diye dijital versiyonu almayın. Çünkü CD'ler zamanla ikinci el piyasasına düşecekler. Dijital versiyondan daha ucuz olacaklar. Ayrıca takas imkanı da var. Dijital alırsanız her AAA oyuna 60 dolar ödersiniz. DVD'li alırsanız ikinci el de aynı AAA oyuna 30 dolar ödersiniz.

Valla hocam ben PS4'e 1 tane kutulu oyun almadim. Dihital aliyorujm oynuyorum hesabi satiyorum 5TL altina. 5 liraya oyun oynamis oluyorum.
Hesabi kime satiyorsun hocam ve nasil yapiyorsun? Bende bir suru PES ve FIFA oyun birikti. nasil satarim?

Valla hocam ben PS4'e 1 tane kutulu oyun almadim. Dihital aliyorujm oynuyorum hesabi satiyorum 5TL altina. 5 liraya oyun oynamis oluyorum.
Nasil satacağız, nereye satacağız hesabi hocam? Bende 45 tane oyun kaldi mesela FIFA 2019, PES 2019, PES 2020, FIFA 2018, PES 2018, PES 2017, 2016 PES vb. bircok oyun, Digital aldim ama nasil kime satacağım?

Arkadaşlar kafama bir soru takıldı normal PS5 ile PS5 Digital Edition arasında ki fark ne? Hakkında pek bilgi bulamadım aydınlatırsanız sevinirim.

blue ray farkı var. Ebatlar dijital da biraz saha en olarak dar. Ayrıca power dijitalde %10 kadar daha düşük. Sebebi ise blue ray olmadığı için güç tüketimi de düşüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı