PS5 ile tüm Türkçe oyunlar bitirilince ne yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Grim Reaper konsolun boş boş durmasından iyidir. Belli ki kullanıcı için grafikler FPS önemli değil. Türkçe seçeneği önemli. Kendine Bakarak eleştiri yapma.
Ne kendime bakması kanka saçma bir öneri yani adam PS5 almış para kaybedip ne diye PS4'e geçsin geri? Oyunu anlamadan da keyif alabilirsin olay grafik değil PS5 oyunlarını oynayamaman. Adam satsa PS5'i yarın yeni Gow birşey çıkarsa ya da başka bir AAA oyun çıkarsa ne olacak? Sırf AAA da değil AA olan oyunlar da artık kolay kolay PS4'e gelmiyor. Arkadaşın tüm Türkçe oyunları bitirmekten kastı da Sony oyunları muhtemelen Türkçe içeren farklı oyunlar da var en kötü oynanışıyla öne çıkan birşey oynar PS4'e geçmekten hala çok daha iyi.

Satıp PC diz derim Game Pass mükemmel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kendime bakması kanka saçma bir öneri yani adam PS5 almış para kaybedip ne diye PS4'e geçsin geri?
Nerdeyse piyasada ki tüm oyunları ücretsiz ve yamalı ekstra mod'lu oynayabilmek için.
Oyunu anlamadan da keyif alabilirsin olay grafik değil PS5 oyunlarını oynayamaman. Adam satsa PS5'i yarın yeni Gow birşey çıkarsa ya da başka bir AAA oyun çıkarsa ne olacak? Sırf AAA da değil AA olan oyunlar da artık kolay kolay PS4'e gelmiyor.
Gerek de yok. Adam yeni çıkan oyuna 2k para vereceğine, baba yiğit AAA oyunlarının tadını çıkarır anlayarak hemde. öyle düz git adam vur yapmaz, hikayede akar.
Arkadaşın tüm Türkçe oyunları bitirmekten kastı da Sony oyunları muhtemelen Türkçe içeren farklı oyunlar da var en kötü oynanışıyla öne çıkan birşey oynar PS4'e geçmekten hala çok daha iyi.
Sony dışında oyunlarına Türkçe koyan firma oyunlarını tek tek ayiklasan 10'u geçmez çar çöplere para verirsin ancak o kadar.
Konu sahibine verilebilecek en iyi önerilerden birini veriyorum. 😉

Nerdeyse piyasada ki tüm oyunları ücretsiz ve yamalı ekstra mod'lu oynayabilmek için.

Gerek de yok. Adam yeni çıkan oyuna 2k para vereceğine, baba yiğit AAA oyunlarının tadını çıkarır anlayarak hemde. öyle düz git adam vur yapmaz, hikayede akar.

Sony dışında oyunlarına Türkçe koyan firma oyunlarını tek tek ayiklasan 10'u geçmez çar çöplere para verirsin ancak o kadar.
Konu sahibine verilebilecek en iyi önerilerden birini veriyorum. 😉
Nereye gerek yok yeni oyun oynamayacak ya da fpsye takılmayacak adam PS5 almaz zaten ne saçma bir argüman bu. Dualsense zaten PS5'in en önemli unsurlarından onla oynamak da çok daha keyifli. PS4 Pro ile akıcı 60 Fps oynayabileceğin oyun sayısı azaldı artık Gow 2018'de bile 49 50 Fps'e düştüğü yerler var 2018 oyunu bu. Hadi o kısmı geçtim PS4 Pro gibi eski bir alete downgrade yapmak yerine adam satar konsolu bilgisayara geçer nereden tutsak elimizde kalıyor PS4 Pro önerisi. Adam neredeyse 9 yaşındaki cihaza dön diyor en iyi önerilerden biri olduğunu savunuyor birde ilginç.

Nereye gerek yok yeni oyun oynamayacak ya da fpsye takılmayacak adam PS5 almaz zaten ne saçma bir argüman bu. Dualsense zaten PS5'in en önemli unsurlarından onla oynamak da çok daha keyifli. PS4 Pro ile akıcı 60 Fps oynayabileceğin oyun sayısı azaldı artık Gow 2018'de bile 49 50 Fps'e düştüğü yerler var 2018 oyunu bu. Hadi o kısmı geçtim PS4 Pro gibi eski bir alete downgrade yapmak yerine adam satar konsolu bilgisayara geçer nereden tutsak elimizde kalıyor PS4 Pro önerisi. Adam neredeyse 9 yaşındaki cihaza dön diyor en iyi önerilerden biri olduğunu savunuyor birde ilginç.
Güldürme beni nerden nereye cevap veriyorsun, kimse PS4'den 9.nesil performansı beklemiyor. İşini yapsın Türkçe oynatsin yeter. Ayrıca downgrade'in ne olduğunu bildiğine eminmisin? 🤣 Adam direkt kırık makine alıcak niye uğraşsın. Zaten öyle birşey yapacaksa ben tavsiye etmem merak etme. 9 yıl deyip geçme hala PS3 babayiğitini kullananlar var. Şuan kırık olarak alınabilecek en mantıklı konsol PS4 sistemidir. Ve konu sahibine en uygun cihaz.

Sırf dil desteği için attan inip eşeğe mi binsin? Çok saçma olur yeni oyunları hayatta oynayamaz. Dil desteği önemli tabii de yapacak bir şey yok cihaz da değiştirilmez onun için.

PS 5 ne zaman k

Güldürme beni nereden nereye cevap veriyorsun, kimse PS4'ten 9.nesil performansı beklemiyor. İşini yapsın Türkçe oynatsin yeter. Ayrıca Downgrade'in ne olduğunu bildiğine emin misin? 🤣 adam direkt kırık makine alacak niye uğraşsın. Zaten öyle bir şey yapacaksa ben tavsiye etmem merak etme. 9 yıl deyip geçme hala PS3 babayiğitini kullananlar var. Şu an kırık olarak alınabilecek en mantıklı konsol PS4 sistemidir. Ve konu sahibine en uygun cihaz.

Kavga etmenize gerek yok benim isteğim PS 5'e verdiğim paranın boşa gitmemesi ama elimdekini satıp da kirik PS 4 almam. Sadece PS 5'in de kırılmasını bekleyebilirim. Almamdaki amaç da en yeni oyunlaro takip edebilmek oynayabilmek.

Güldürme beni nereden nereye cevap veriyorsun, kimse PS4'ten 9.nesil performansı beklemiyor. İşini yapsın Türkçe oynatsin yeter. Ayrıca Downgrade'in ne olduğunu bildiğine emin misin? 🤣 adam direkt kırık makine alacak niye uğraşsın. Zaten öyle bir şey yapacaksa ben tavsiye etmem merak etme. 9 yıl deyip geçme hala PS3 babayiğitini kullananlar var. Şu an kırık olarak alınabilecek en mantıklı konsol PS4 sistemidir. Ve konu sahibine en uygun cihaz.

PS5'e para vereceksin biri niye böyle bir şey yapsin saçma geliyor oyunda aldigina gore adamda para var kaliteden ödün vermez PC ceker Game Pass alir keyfine bakar.

PS 5 ne zaman k

Kavga etmenize gerek yok benim isteğim PS 5'e verdiğim paranın boşa gitmemesi ama elimdekini satıp da kirik PS 4 almam. Sadece PS 5'in de kırılmasını bekleyebilirim. Almamdaki amaç da en yeni oyunlaro takip edebilmek oynayabilmek.
Hocam ufaktan başlayın ingilizceniz azda olsa gelişir hic yoktan anlamaya calisin hem dil hemde oyun isini birlikte ilerletirsinix dersiniz useniyorum satip pc alip gamepass ile oyun oynayabilirsiniz

PS5'e para vereceksin biri niye böyle bir şey yapsin saçma geliyor oyunda aldigina gore adamda para var kaliteden ödün vermez PC ceker Game Pass alir keyfine bakar.

Hocam ufaktan başlayın ingilizceniz azda olsa gelişir hic yoktan anlamaya calisin hem dil hemde oyun isini birlikte ilerletirsinix dersiniz useniyorum satip pc alip gamepass ile oyun oynayabilirsiniz
İngilizce kursu düşünüyorum online :Dd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı