PS5 kaç yıl götürür?

spidnopc

Picopat
Daha fazla  
Merhaba alacağım PS5'in 4-5 sene çıkacak oyunları 60 FPS oynatmasını istiyorum 2K'da kullanacağım.
PS5 Pro için 15k fazla vermeye gerek var mı?
Ayrıca monitör olarak MSI MAG 275qf düşünüyorum sizce maksimum 9K bandında VRR destekli daha iyi monitör var mı?

60 FPS verecek mi?

PS5 şu an yeni çıkan çoğu oyunda kalite modunda 30 FPS oynatıyor. Gelecek senelerdeki oyunlarda da yüksek ihtimal 30 FPS oynatacaktır. Ama bilgisayardaki 30 FPS ile konsoldaki 30 FPS aynı olmuyor genelde. Konsoldaki çok daha akıcı.

Bütün oyunlarda 2K zaten 60 fps vermiyor şu anda da. ihtiyaç halinde 30'a düşüyor. PS5'in ömrü dolmak üzere. Maksimum 2-3 sene daha oyun desteği alır.

Sıfır ve ilk kez alacaksanız ve tabii ki alabiliyorsanız Pro alın 2026 da büyük bir performans güncellemesi de gelecek cihaza düz ve Slim kasanın işinin bittiği yerde en az 1 yıl daha gider.

Sıfır ve ilk kez alacaksanız ve tabi ki alabiliyorsanız pro alın 2026 da büyük bir performans güncellemesi de gelecek cihaza düz ve slim kasanın işinin bittiği yerde en az 1 yıl daha gider.
Bütün oyunlarda 2K zaten 60 fps vermiyor şu anda da. ihtiyaç halinde 30'a düşüyor. PS5'in ömrü dolmak üzere. Maksimum 2-3 sene daha oyun desteği alır.
PS5 şu an yeni çıkan çoğu oyunda kalite modunda 30 FPS oynatıyor. Gelecek senelerdeki oyunlarda da yüksek ihtimal 30 FPS oynatacaktır. Ama bilgisayardaki 30 FPS ile konsoldaki 30 FPS aynı olmuyor genelde. Konsoldaki çok daha akıcı.
PS5 rahat 2-3 yıl daha götürecektir.
Herkese teşekkür ediyorum peki proya mag 275qf gidermi daha iyi monitör varmı ve vrr destekliyor mu

bu nasıl

Herkese teşekkür ediyorum peki Pro'ya MAG 275qf gider mi daha iyi monitör var mı ve VRR destekliyor mu?

Bu nasıl.

Söylediğiniz monitör 2K çözünürlükte. 2K çözünürlükte oynayacaksanız PS5 Pro yerine PS5 alın çünkü Pro 4K çönüzürlükte oynamak için tasarlanmış bir cihaz. 2K da oynarsanız tam verim alamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı