PS5 kırıldı mı?

Şu an PS4 bile tam anlamıyla kırık değil. PS5'in en az 7 senesi var.

Neye göre 7 sene ?

Hocam ben ps oyunlarının hastası biri olarak 2 sene PC'ye oyun gelmesini bekleyecek sabrım yok

Şu an PC ye çıkan tüm PS5 oyunları kırıldı ve gayet temiz bir şekilde oynanabiliyor. PS oyunlarının hastasıysan, PS5'in kırılmasını beklemek yerine PC al.

Zaten PS5'in kırılmasını bekliyorsan PS oyunlarına 2500-3000 TL vermek istemiyorsun demektir. Yapman gereken belli.

Son düzenleme:
Neye göre 7 sene ?

Şu an PC ye çıkan tüm PS5 oyunları kırıldı ve gayet temiz bir şekilde oynanabiliyor. PS oyunlarının hastasıysan, PS5'in kırılmasını beklemek yerine PC al.

Zaten PS5'in kırılmasını bekliyorsan PS oyunlarına 2500-3000 TL vermek istemiyorsun demektir. Yapman gereken belli.
Hocam bunu bende biliyorum ama 2 sene PC'ye beklemek benim için çok uzun.
Zaten PS5'in kırılmasını bekliyorsan PS oyunlarına 2500-3000 TL vermek istemiyorsun demektir.
İstemiyorum değil hocam bende isterim her oyunu orjinal alıp oynamayı ama lise 2'deki bir öğrencinin zar zor hafta sonu çalışarak aldığı konsola her oyun oynamak istediğinde 2800 TL (ps oyunu bazında söylüyorum yoksa bitek özel oyun oynamıyacağım, onların fiyatları daha farklı) vermesi pek mümkün değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı