PS5 kolu DualSense'in analog topuzu nereden bulunur? Orijinal olursa iyi olur.
Orijinali sadece 2. el çalışmayan DualSense alarak bulabilirsiniz. Ondan çıkarıp sizinkine takacaksınız. Ve ekstra yedek parçanız olur. Onun dışında bu da var.
Benim DualSense'in topuzunun plastiği yırtılmış durumda tam değil çeyreğinin bir tık büyük kısmı kaldı onu nasıl değerlendirebilirim yırtıp üstüne DualSense analog koruyucularından taksam olur mu ya da yırtmadan takabilir miyim?
2 dediğinizde manitkli aynı sorunu yaşamıştım anolog koruyucusu ile çözmüştum yalnız kaliteli olsun koruyucu.
2 dediğinizde manitkli aynı sorunu yaşamıştım anolog koruyucusu ile çözmüştum yalnız kaliteli olsun koruyucu.
Siz ne aldınız.
Ben bulamadım şu an doğru düzgün siz ne aldınız memnun musunuz böyle elden kaymasın terletmesin nasıl bir şey.
Ben bunu aldım.
Parmağınızı ağrıtıyor ve Full ter tutuyor.![]()
Adalia Gamepad Analog Koruyucu Ps3 - Ps4 - Ps5 - Xbox 360 - Xbox S - Xbox X Uyumlu Silikon Kılıf 4 Adet - Fiyatı, Yorumları
Adalia Gamepad Analog Koruyucu Ps3 - Ps4 - Ps5 - Xbox 360 - Xbox S - Xbox X Uyumlu Silikon Kılıf 4 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sert değil ama malzeme kalitesi olsun hissiyat olsun çok kötü. Hiç memnun değilim.Hocam anlamadım şimdi memnun değilsiniz herhalde sert falan mı?
Sert değil ama malzeme kalitesi olsun hissiyat olsun çok kötü. Hiç memnun değilim.
Sanmıyorum Ama denenebilir. Size kalmış.Çıkan yeri çift taraflı bantla küçük bir yerini kesip yapıştırmak en mantıklısı olacak idare etsin beni okul açılıyor zaten LGS senem bir de bir şey diyeceğim bende DualShock 4 var orijinal onun topuzu mükemmel hiç sıkıntısı yok uyumlu mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.