PS5 kolu nereden alınır?

Yagizzw

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS5 kolu almaya karar verdim orijinal 4 ile aralarında çok bir fark yok ama sizce nereden alayım Teknosa gibi yerler iyi midir sizce?
FC 24 için alacağım ve bilgisayara bağlamam lazım herhangi bir program lazımmı yoksa direkt tak çalıştır şeklindemi yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar PS5 kolu almaya karar verdim orijinal 4 ile aralarında çok bir fark yok ama sizce nereden alayım Teknosa gibi yerler iyi midir sizce?
FC 24 için alacağım ve bilgisayara bağlamam lazım herhangi bir program lazımmı yoksa direkt tak çalıştır şeklindemi yardımcı olursanız sevinirim.
Amazon gibi yerlerden alabilirsin.

Buyurun bir bakın taksit oluyor mu bilmiyorum ama orijinal ürün yorumlarda da bahsedilmiş zaten ürün orijinal diye.

İthalatçı garantili. Ben olsam bulasmam.
An itibariyle D&R Sony Eurasia garantili en uygun fiyatı sunuyor.

Direk tak çıkar çalışmaz Xbox kolları ile uyumlu Windows PS kolu için ekstra program lazım YT de bulabilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı