PS5 mi PC mi?

Herkes konsol önermiş fakat ben PC'den yanayım. Aslında şimdilik konsolun tercih edilebilir olduğunu düşünmüyorum. Henüz yeni ve çıkacak oyun sayısı fazla. Ortalama bir bilgisayar ile de çoğu oyunda iyi deneyim edinilebilir. Mesela PS 5 alınca onun bir de oyun için ayrılacak bütçesi var. Fakat PC tarafında XBOX Game Pass ve EA Play gibi kampanyalar sayesinde oyun oynamak daha kolay olabiliyor. Tabii tercih size kalmış, ben konsol kullanmayan birisi olarak söyledim bunları.
 
Piyasa düzgün iken ekran kartları stoktayken bu konuyu açsaydın bilgisayar derdim ama hem piyasa düzgün değil fiyatlar çok pahalı hem de piyasada ekran kartı yok yani yüksek sistem gereksinimli oyun oynamak istesen ekran kartın olmadığı için oynayamazsın oynasan da zevk vermez APU sistem olacağı için yani PS5 alman şu anlık daha mantıklı geliyor.
 
PC diyorum ben. PS5 almakla iş bitmiyor. Bunun oyunları da var. 9000₺ gözden çıkarın. Ben yerinizde olsam PC alırım. Hatta laptop alın o fiyata. GTX 1650’li laptoplar geliyor ki bu ekran kartıyla tüm oyunları oynarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı