Esc
Hectopat
@darkeagle1903 merhaba hocam bende sizin gibi ps5 ile xbox arasında gidip deliyorum.ps5 oyunlarının pahalılığı,xbox tarıfınım oyunların uygunluğu.nasıl ps5 memnunmusunuz.oyun fiyatları nasıl
Bence gayet iyi plus aboneliği ile çok oyun oynuyorsunuz@darkeagle1903 merhaba hocam bende sizin gibi ps5 ile xbox arasında gidip deliyorum.ps5 oyunlarının pahalılığı,xbox tarıfınım oyunların uygunluğu.nasıl ps5 memnunmusunuz.oyun fiyatları nasıl
Evet bu ay Ragnarok eklenmiş sanırsam. PS özel oyunlarını oynamak için çok iyi.Bence gayet iyi plus aboneliği ile çok oyun oynuyorsunuz
Hocam ben bayağı memnunum. Evet oyunlar pahalı ama indirim olduğunda bayağı düşüyor ve alınabilir seviyeye iniyor fiyatlar. PS5'e almaya karar verdikten sonra oyun indirimlerini takip edip yavaştan kütüphane oluşturmaya başlamıştım. Şu an bayağı oyunum oldu. PS5'i aldıktan sonra ise aldığım oyunların tadını çıkarmaya başladım. Hala PS Plus üyeliği almadım siz düşünün@darkeagle1903 merhaba hocam bende sizin gibi ps5 ile xbox arasında gidip deliyorum.ps5 oyunlarının pahalılığı,xbox tarıfınım oyunların uygunluğu.nasıl ps5 memnunmusunuz.oyun fiyatları nasıl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.