PS5 mi? Xbox X mi?

darkeagle1903

Hectopat
Daha fazla  
Buna benzer bir çok konu açıldı biliyorum. Fakat her gün fiyatlar vs değiştiği için tekrar açtım bu konuyu.
PS5'in PS Plus Deluxe paketi aylık 305 TL.
Xbox X'in Xbox Game Pass paketi aylık 309 TL.
Bir kaç sene önce açılmış olsa bu konu Xbox'ın avantajı daha fazlaydı. Fakat PS'de paket çıkarttığı için arada kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur?

Buna benzer bir çok konu açıldı biliyorum. Fakat her gün fiyatlar vs değiştiği için tekrar açtım bu konuyu.
Bir kaç sene önce açılmış olsa bu konu Xbox'ın avantajı daha fazlaydı. Fakat PS'de paket çıkarttığı için arada kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur?
Abonelik üzerinden Karşılaştırırsan fark yok gibi ama, normal oyun fiyatları çok yüksek playstationda

PS5'in oyun fiyatları dert olmayacaksa PS5 daha iyi. Üyelik olarak da eskiden PS daha iyiydi fakat şu an Game Pass daha iyi geliyor bana.

PS 5 tabii ki. Oyun fiyatlarını bilmiyorum ve doğrudan Gamepass'e sallamak istemiyorum ama birçok popüler ve sağlam AAA oyunları Gamepass'te yok ki. Oyun fiyatları konusunda yine XBOX avantajlı olabilir ama Sony oyunları yok.

Şöyle söyleyeyim genel olarak oynayacağım oyunlar Örneğin EAFC 25, RDR2, GTA6, COD serisi, Forza ve bunların yanında 2 kişilik oynanan tarz oyunlar it takes two tarzı. Exclusive oyunları da merak ediyorum ama Xbox gibi ilk günden veya daha sonradan kütüphaneye eklemiyorlar. Mesela saydığım oyunlardan bir kaçını satın alırım çünkü uzun süre oynarım mesela Rockstar oyunları gibi. Ama diğerlerini bitirince oynamayacağım için para vermek çok istemiyorum. (Uygun olursa alırım tabi ki fakat 10-15 saatlik oyunlar bile 2K)

Şöyle söyleyeyim genel olarak oynayacağım oyunlar Örneğin EAFC 25, RDR2, GTA6, COD serisi, Forza ve bunların yanında 2 kişilik oynanan tarz oyunlar it takes two tarzı. Exclusive oyunları da merak ediyorum ama Xbox gibi ilk günden veya daha sonradan kütüphaneye eklemiyorlar. Mesela saydığım oyunlardan bir kaçını satın alırım çünkü uzun süre oynarım mesela Rockstar oyunları gibi. Ama diğerlerini bitirince oynamayacağım için para vermek çok istemiyorum. (Uygun olursa alırım tabi ki fakat 10-15 saatlik oyunlar bile 2K)
Game pass kütüphanesi çok daha zengin. COD ve Forza dışında diğer oyunlar iki platforma da gelmez, gelse bile kısa süreli olur.

PS5'in kalitesi oyunlara ayırdığı bütçe ve dualsense ile oyundaki his muazzam. Exclusive oyunları çok indirime giriyor mu? Veya PS Plus Deluxe alanlara özel teklifler oluyor mu? Bunların hiçbirini bilmiyorum mesela 😔

Buna benzer birçok konu açıldı biliyorum. Fakat her gün fiyatlar vs değiştiği için tekrar açtım bu konuyu.
Birkaç sene önce açılmış olsa bu konu Xbox'ın avantajı daha fazlaydı. Fakat PS'de paket çıkarttığı için arada kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur?

Eğer bir oyuna 500-800 TL civarı verebilecekseniz kesinlikle PS 5 hocam. Gerek özel oyunları gerek ödül sistemi ile harika bir deneyim sunuyor.

Eğer bir oyuna 500-800 TL civarı verebilecekseniz kesinlikle PS 5 hocam. Gerek özel oyunları gerek ödül sistemi ile harika bir deneyim sunuyor.

DualSense'den bahsetmiyorum bile…

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı