PS5 neden sadece Vatan'da gözüküyor?

AtakanGuney

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi aklıma şöyle bir soru takıldı: PS5 neden sadece Vatan'da var gözüküyor? İnternetten bahsediyorum, gidip de bakmak gibi bir şansım olmadı. Yakında PS5 Digital almayı düşünüyorum eğer 6500 TL civarı olursa fakat, vatan hariç hiç bir site de yok. Sizce en kolay bir şekilde nasıl PS5 Digital alabilirim? Bir de Vatan'ın sitesinde normal PS5 hala 8300, fiyatının inmemesi gibi bir durum mümkün olamaz değil mi?

Stok yoktur mesela hocam.
Ayın 9 ile 12 arasında büyük bir sevkiyat yapılacak diye biliyorum hocam.
Vatan'da çok yakında yazıyor zaten.
Sizce tahmini ne zaman çıkar? Ben bu hafta çıkar diye umuyordum.
Vatan'dan hiçbir şey almamalısın çok kazık fiyatlar var stok da kalmamıştır sadece Vatan'da vardır fiyatlar gittikçe azalır hiç merak etme.
Hocam açıkçası hiç bir fiyatın düştüğü yok, 5 yıl evvel 1500 TL olan PS4 şu an 3700 TL, alınacaksa bence hemen alınmalı ondan ötürü acele ediyorum ve zaten aslına bakarsanız 3 aydır bekliyorum.
Hocam PS5 zaten her yerde 8300 TL.
Fiyatı sizce 7500 seviyesine iner mi?

Arkadaşlar merhaba, iyi günler. Başlıkta da belirttiğim gibi aklıma şöyle bir soru takıldı: PS5 neden sadece Vatan'da var gözüküyor? İnternetten bahsediyorum, gidip de bakmak gibi bir şansım olmadı. Yakında PS5 Digital almayı düşünüyorum eğer 6500 TL civarı olursa fakat, vatan hariç hiç bir site de yok. Sizce en kolay bir şekilde nasıl PS5 Digital alabilirim? Bir de Vatan'ın sitesinde normal PS5 hala 8300, fiyatının inmemesi gibi bir durum mümkün olamaz değil mi?
Overgame'de gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı