PS5 nereden alabilirim?

Bansoryong

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
PS5 almak istiyorum fakat hiçbir yerde stok yok, olan yerlerde de fiyatlar 12K. ( çok uçuk )
Uygun fiyatlı nereden alabilirim?
Vatan bilgisayarda dijital Edition 5999 gösteriyor yakında stok gelecek diyor fakat gelen stok web için açılıyor mu yoksa önceden isim yazdıranlara mı veriliyor?
Ucuza alabileceğim bir yol söyler misiniz?

Merhaba.
PS5 almak istiyorum fakat hiçbir yerde stok yok, olan yerlerde de fiyatlar 12K. ( çok uçuk )
Uygun fiyatlı nereden alabilirim?
Vatan bilgisayarda dijital Edition 5999 gösteriyor yakında stok gelecek diyor fakat gelen stok web için açılıyor mu yoksa önceden isim yazdıranlara mı veriliyor?
Ucuza alabileceğim bir yol söyler misiniz?
İstanbul da yaşıyorsan Sirkeci Doğubank 1 veya 2. katta bulunan dükkanlardan alabilirsin. Muhakkak pazarlık et.

Dolar 7 TL iken PS5 fiyatı 8-9K arasıydı. Şu an dolar 12TL gibi. Bu durumda PS5 fiyatın 12k olması malesef normal gibi. Yurtdışından alabilirsiniz. Ama bilemiyorum ne kadar uygun olur.

İstanbul da yaşıyorsan sirkeci doğubank 1 veya 2. katta bulunan dükkanlardan alabilirsin. Muhakkak pazarlık et.

Fiyatlar ne peki orada?
8 9K'ya kadar çıkabilirim Türkiye garantili olması şartı ile var mı bildiğiniz yer? Link atarsanız sevinirim. Vatana isim yazdırmak önemlimi bir de onu merak ediyorum.

Fiyatlar ne peki orada?
8 9K'ya kadar çıkabilirim Türkiye garantili olması şartı ile var mı bildiğiniz yer? Link atarsanız sevinirim. Vatana isim yazdırmak önemlimi bir de onu merak ediyorum.

Valla gidip bakman lazım çoğu mağazanın internet sitesi yok malesef. Yalnız güncel fiyatlar uçmuş durumda. İnternet sitesi olan Mağaza | Konsolpark bu mağaza var ama fiyatlar çok fena..

Birisinden PS5 alacağım ürünü Amazon TR üzerinden sipariş etmiş olası bir bozulma durumunda garanti nasıl işliyor? Almalı mıyım sizce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı