Daha önce konsolunuz olmadıysa Psn Plus ile çok geniş bir oyun kütüphanesi sizi karşılayacaktır. Yeni oyunlar için de kutulu oyun al sat, takas yaparak cebinizden para bile çıkmadan oyunları oynayabilirsiniz. Konsolun avantajı tak çalıştır olması ek bir ayar ile uğraşmanız gerekmiyor olması veya oyunlarda bir sorun olsa bile herkesin sorunu olması çözüleceği rahatlığı. Üniversite okuyan birisi olarak evime geldiğimde birkaç saat oyun oynamak için saatler süren yükleme, ayar yapma, driver güncelleme vs. uğraşmak istemediğimden büyük rahatlık oldu gene bu neslin sonuna doğru özel oyunların çıkışı da hız kazanacaktır. Dualsense'de Sony'nin ürettiği en iyi oyun teknolojisi olabilir onun da tadını çıkarabilirsiniz konsolunuzu kullanırken.Teşekkür ederim yanıtlarınız için, PS5'in standart versiyonunu almayı düşünüyorum bazı yerlere baktım fiyatlar çok karışık satın almak için önerebileceğiniz bir yer var mı? Garantili olup olmaması benim için önemli değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.