PS5 Pro alınır mı?

Teşekkür ederim yanıtlarınız için, PS5'in standart versiyonunu almayı düşünüyorum bazı yerlere baktım fiyatlar çok karışık satın almak için önerebileceğiniz bir yer var mı? Garantili olup olmaması benim için önemli değil.

Şunu kimse belirtmemiş PlayStation'da olan oyunlar 2 3 katına satılıyor ve sanırım yerel fiyatlandırma olmuyor alırsanız bence bilgisayar alın konsoldan sıkılabilirsiniz ya da oyun alamayabilirsiniz ama bilgisayarda sıkılma durumunuz daha az ayrıca bilgisayarlar da oyunlar konsola göre daha iyi ama PlayStation'da özel oyunlar barınıyor ve kolu bayağı iyi ben sizin yerınızde olsa Xbox alırım ama PlayStation'da iyi olduğu yerler var.

Fly Technology
Ben buradan satın almıştım 1,5-2 yıldır kullanıyorum.
Teşekkür ederim yanıtlarınız için, PS5'in standart versiyonunu almayı düşünüyorum bazı yerlere baktım fiyatlar çok karışık satın almak için önerebileceğiniz bir yer var mı? Garantili olup olmaması benim için önemli değil.
Daha önce konsolunuz olmadıysa Psn Plus ile çok geniş bir oyun kütüphanesi sizi karşılayacaktır. Yeni oyunlar için de kutulu oyun al sat, takas yaparak cebinizden para bile çıkmadan oyunları oynayabilirsiniz. Konsolun avantajı tak çalıştır olması ek bir ayar ile uğraşmanız gerekmiyor olması veya oyunlarda bir sorun olsa bile herkesin sorunu olması çözüleceği rahatlığı. Üniversite okuyan birisi olarak evime geldiğimde birkaç saat oyun oynamak için saatler süren yükleme, ayar yapma, driver güncelleme vs. uğraşmak istemediğimden büyük rahatlık oldu gene bu neslin sonuna doğru özel oyunların çıkışı da hız kazanacaktır. Dualsense'de Sony'nin ürettiği en iyi oyun teknolojisi olabilir onun da tadını çıkarabilirsiniz konsolunuzu kullanırken.

Türkiyede ne kadara satılır bilmiyorum ama ps5 pro içinde dualsense edge ile gelecek bide şarj istasyonu falan var ama onları saymıyorum dualsense edge 10k zaten yani ps5 slim + dualsense edge alacaksanız ps5 pro daha mantıklı, sadece Türkiyede satış fiyatına bağlı.
Bu fiyata pc toplamak daha mantıklı tabiki

Aklıma şu muhabbet geldi Xbox Series X'e çok pahalı deyip PC dizin diyorlardı şimdi PS5 Pro'yu görünce direk PC almak daha mantıklı ben xboxcuy um zaten 2.el temiz Series X alacağım keyfime bakacağım GTA 6'yi da zaten 30 FPS üstü açar gibi PS5'ten daha güçlü sonuçta GPU'su.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı