PS5 Pro alınır mı?

BarışBskn

Decapat
Elimde Slim vardı Bilkom garantili abime zarar etmeden sattım. Şu an ise Pro almayı düşünüyorum. Çünkü 27k vermiştim slime Bilkom diye. Şu an ise Pro'lar 30kdan başlıyor. Merak ettiğim husus şu Pro kullanan arkadaşlar yanıtlarsa çok mutlu olurum. Konsol çıkalı 2 ay oldu daha herhangi kronik bir sıkıntı var mı mesela fan sesi nasıl veya sıcaklık durumları. Oyunlarda ki hata durumu veya grafiksel olarak nasıl. Şahsen 3K farkla Pro'ya geçmek mantıklı diye düşünüyorum. Bir de son olarak CFI durumu ne alınmalı. Bir de konsolları kutusunun altında CFI kodunun yaninda ph yazıyor bazılarında ise yazmıyor. Bu ne anlama geliyor bilen var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

@KİNGSEMİH yine size kaldık hocam değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam konsolda herhangi bir fiziksel veya donanımsal hata yok ben henüz karşılaşmadım. PS5 ile aynı yazılımı kullanıyor zaten. PS5'te düzgün çalışmayan oyun bunda da çalışmaz (oyundan atma vs). Fan sesi yok denecek kadar az coil whine da az öyle çok değil. Fat kasaya göre kıyaslarsam fat kasadan bir tık daha fazla ısınıyor sadece onun sebebi de enine ince olması. Ama Slim’den daha serin çalışıyordur muhtemelen. Yani kasa daha küçük. CFI 7021 Avrupa sürümü onu tavsiye ederim. Dediğiniz yazı benim kutuda yazmıyor sanırım göremedim. Pro modele geçmenizi öneriyorum 3K fark hiçbir şey. İncelememi okuyabilirsiniz.

Hocam konsolda herhangi bir fiziksel veya donanımsal hata yok ben henüz karşılaşmadım. PS5 ile aynı yazılımı kullanıyor zaten. PS5'te düzgün çalışmayan oyun bunda da çalışmaz (oyundan atma vs). Fan sesi yok denecek kadar az coil whine da az öyle çok değil. Fat kasaya göre kıyaslarsam fat kasadan bir tık daha fazla ısınıyor sadece onun sebebi de enine ince olması. Ama Slim'den daha serin çalışıyordur muhtemelen. Yani kasa daha küçük. CFI 7021 Avrupa sürümü onu tavsiye ederim. Dediğiniz yazı benim kutuda yazmıyor sanırım göremedim. Pro modele geçmenizi öneriyorum 3K fark hiçbir şey. İncelememi okuyabilirsiniz.

Hocam Bilkom garantili ise yazmaz ph yazısı sanırım öğrendim ph yazısı yazmıyorsa TR cihazı anlamına geliyor. Eğer yazıyorsa PH2 veya PH4 yurt dışı demekmiş. Tamamen nerede üretildiği anlamına geliyormuş. Onun dışında teşekkür ederim cevabınız için yani Pro da şu an sıkıntı yok. Ve alın diyorsunuz. Değil mi?

Hocam Bilkom garantili ise yazmaz ph yazısı sanırım öğrendim ph yazısı yazmıyorsa TR cihazı anlamına geliyor. Eğer yazıyorsa PH2 veya PH4 yurt dışı demekmiş. Tamamen nerede üretildiği anlamına geliyormuş. Onun dışında teşekkür ederim cevabınız için yani Pro da şu an sıkıntı yok. Ve alın diyorsunuz. Değil mi?
Aynen öyle diyorum hocam. Bilkom da zaten Avrupa’dan ithal ediyor. Avrupa cihazı Pro alın geçin şimdiden hayırlı olsun.

Aynen öyle diyorum hocam. Bilkom da zaten Avrupa'dan ithal ediyor. Avrupa cihazı Pro alın geçin şimdiden hayırlı olsun.

Allah razı olsun dostum Pro'yu en yakın zamanda alacağım. Yine içimi rahatlattınız teşekkürler. Siz mesajı yazmadan ben de tam sizin Pro incelemenizi okuyordum. Almaya karar vermiştim sizde böyle yazınca tamam dedim. 7021 Avrupa cihazı ithalatçı alacağım. Zaten ph değerinin de önemi yokmuş Pro da hiçbir kutu da o ibare yokmuş kalkmış Pro'larda teşekkürler tekrardan.

Bende 2 aydır kullanıyorum sıkıntısız bir cihaz, 5-6 saat aralıksız kullandım 1 kez spiderman de oyundan attı chekpointten başlattı başka bir hata almadım.

Allah razı olsun dostum Pro'yu en yakın zamanda alacağım. Yine içimi rahatlattınız teşekkürler. Siz mesajı yazmadan ben de tam sizin Pro incelemenizi okuyordum. Almaya karar vermiştim sizde böyle yazınca tamam dedim. 7021 Avrupa cihazı ithalatçı alacağım. Zaten ph değerinin de önemi yokmuş Pro da hiçbir kutu da o ibare yokmuş kalkmış Pro'larda teşekkürler tekrardan.
Rica ederim hocam ne demek. Şimdiden hayırlı olsun.

Elimde Slim vardı Bilkom garantili abime zarar etmeden sattım. Şu an ise Pro almayı düşünüyorum. Çünkü 27k vermiştim slime Bilkom diye. Şu an ise Pro'lar 30kdan başlıyor. Merak ettiğim husus şu Pro kullanan arkadaşlar yanıtlarsa çok mutlu olurum. Konsol çıkalı 2 ay oldu daha herhangi kronik bir sıkıntı var mı mesela fan sesi nasıl veya sıcaklık durumları. Oyunlarda ki hata durumu veya grafiksel olarak nasıl. Şahsen 3K farkla Pro'ya geçmek mantıklı diye düşünüyorum. Bir de son olarak CFI durumu ne alınmalı. Bir de konsolları kutusunun altında CFI kodunun yaninda ph yazıyor bazılarında ise yazmıyor. Bu ne anlama geliyor bilen var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

@KİNGSEMİH yine size kaldık hocam değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Kullanım süreniz ve oynadığınız oyuna bağlı. Pro'nun ömrü şu an takribi 5 sene ve muhtemelen ömrünün sonuna kadar da 5-6 özel oyun çıkacak bu konsola. Eğer görüntü veya fps takıntınız yoksa bence gerek yok çünkü PSSR öyle aman aman bir özellik değil ve o fiyata değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı