PS5 Pro alınır mı?

ilnessaw

Hectopat
Arkadaşlar merhaba PS5 Pro almayı düşünüyorum da 35 bin gibi bir fiyatı var taksitle almayı düşünüyorum. 4060 bir tane laptopum var hem için GTA 6 için hem de diğer oyunları uzanırken oynamak istediğim için almak istiyorum. Performans olarak çok akıcı olur değil mi tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar merhaba PS5 Pro almayı düşünüyorum da 35 bin gibi bir fiyatı var taksitle almayı düşünüyorum. 4060 bir tane laptopum var hem için GTA 6 için hem de diğer oyunları uzanırken oynamak istediğim için almak istiyorum. Performans olarak çok akıcı olur değil mi tavsiye eder misiniz?

PS5 Slim'den ya da fat kasadan elle tutulur tek farki GTA 6'yi daha akici oynatabilmesi. Yurt dışından getirtme sansiniz varsa PS5 Pro evet alinir. Turkiyedeki fiyatini hakettigini dusunmuyorum.

PS plus üyeliği ve ps store fiyatları biraz tuzlu, fakat bolca indirimli, deneme süreli ve aylık oyun ikramları oluyor. Konsola gelince, tabii ki sıfırdan bir satın alım yapacaksanız en son çıkanını almanız sizin için daha iyi olacaktır gözüyle bakıyorum. Şu kadar farkı var, aslında şu kadar farkı yok gibi bir duruma girmeyeceğim çünkü bu ayrımı yaparken gereğinden fazla video izledim ve elimde bulunan ps5'i satarak pro'ya dönüş yaptım. Teknolojinin günceline yetişmek biraz zor tabii fakat güncel kalmadığınız zaman da sizi pişman edecek durumlar olabilir, mesela gta 6 örneği gibi.

Tam olarak bahsetmiş olduğunuz gibi uzanarak oyun oynamak ve chill bir ortam yaratmak için konsol kesinlikle tavsiye edilir ..

PS5 Pro fiyatını hak etmiyor. Bence PS5 alman daha iyi olur.

Haklı olabilirsiniz ama almışken en iyisini almak isterim GTA 6 içinde istiyorum çünkü akıcı oynamak için

PS Mağazası çok pahalı bunu biliyorsundur mutlaka. Eğer fiyatlar sorun olmayacaksa PS5 alınır.

Biliyorum pahalı olabiliyor 2 3 oyun filan almayı düşünüyorum Pro'yu alınca

PS5 Slim'den ya da fat kasadan elle tutulur tek farki GTA 6'yi daha akici oynatabilmesi. Yurt dışından getirtme sansiniz varsa PS5 Pro evet alinir. Türkiye'deki fiyatini hakettigini dusunmuyorum.

Evet cidden burada biraz pahalı yurt dışında getirtme şansım olsaydı oradan da sipariş verebilirdim

@İlnessaw

Fazla fark yok arasında normal 5 ile ama pssr gibi teknoloji istiyorsanız alabilirsiniz

Pssr nasıl oluyordu anlamadım kusuruma bakmayın

PS Plus üyeliği ve PS Store fiyatları biraz tuzlu, fakat bolca indirimli, deneme süreli ve aylık oyun ikramları oluyor. Konsola gelince, tabii ki sıfırdan bir satın alım yapacaksanız en son çıkanını almanız sizin için daha iyi olacaktır gözüyle bakıyorum. Şu kadar farkı var, aslında şu kadar farkı yok gibi bir duruma girmeyeceğim çünkü bu ayrımı yaparken gereğinden fazla video izledim ve elimde bulunan PS5'i satarak Pro'ya dönüş yaptım. Teknolojinin günceline yetişmek biraz zor tabii fakat güncel kalmadığınız zaman da sizi pişman edecek durumlar olabilir, mesela GTA 6 örneği gibi.

Tam olarak bahsetmiş olduğunuz gibi uzanarak oyun oynamak ve chill bir ortam yaratmak için konsol kesinlikle tavsiye edilir.

Çok teşekkür ederim PS Plus üyeliğinde kaçtane oyun oluyor peki biliyor musunuz FIFA 25 filan oluyor mu içerisinde Marvel Spider-Man 2 gibi

Çok teşekkür ederim PS Plus üyeliğinde kaçtane oyun oluyor peki biliyor musunuz FIFA 25 filan oluyor mu içerisinde Marvel Spider-Man 2 gibi

Hocam dün geceden beri ps serverlarında bir sıkıntı var, giriş yapamadım şu an. Fakat bildiğim kadarıyla aktarayım, aylık veya yıllık olarak 3 farklı üyelik sistemi var. Normal, Kapsamlı, Çok Kapsamlı. Tercih size kalmış, en çok kapsamlı olanda nostaljik oyunlar kataloğu filan da oluyor. NBA 2k25'in deneme sürümünü gördüm plusta, fakat fifa'ya dair bir şey gördüğümü söylersem yalan olabilir, hatırlamıyorum. Yılın belirli bir süresinden sonra aktif oluyor diye anımsıyorum sadece. Diğer oyunlara bakacak olursak da genel olarak hikayeli tarzda AC serileri, last of us falan tarzı oyunlar var, god of war ı hatırlıyor gibiyim. Çok kalabalık bir kütüphane var ya, tek tek bakmak çok anlamsız olur yani.

Hocam dün geceden beri PS serverlarında bir sıkıntı var, giriş yapamadım şu an. Fakat bildiğim kadarıyla aktarayım, aylık veya yıllık olarak 3 farklı üyelik sistemi var. Normal, Kapsamlı, Çok Kapsamlı. Tercih size kalmış, en çok kapsamlı olanda nostaljik oyunlar kataloğu filan da oluyor. NBA 2K25'in deneme sürümünü gördüm Plus'ta, fakat FIFA'ya dair bir şey gördüğümü söylersem yalan olabilir, hatırlamıyorum. Yılın belirli bir süresinden sonra aktif oluyor diye anımsıyorum sadece. Diğer oyunlara bakacak olursak da genel olarak hikayeli tarzda AC serileri, Last of Us falan tarzı oyunlar var, God of War'ı hatırlıyor gibiyim. Çok kalabalık bir kütüphane var ya, tek tek bakmak çok anlamsız olur yani.

Hocam yoracağım sizi ama bana fiyatları aktarma şansınız var mı? Hatırladığınız kadarıyla bir de Plus almamı da önerir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı