PS5 Pro alınır mı?

Haklı olabilirsiniz ama almışken en iyisini almak isterim GTA 6 içinde istiyorum çünkü akıcı oynamak için

Biliyorum pahalı olabiliyor 2 3 oyun filan almayı düşünüyorum Pro'yu alınca

Evet cidden burada biraz pahalı yurt dışında getirtme şansım olsaydı oradan da sipariş verebilirdim

@İlnessaw

Pssr nasıl oluyordu anlamadım kusuruma bakmayın

Çok teşekkür ederim PS Plus üyeliğinde kaçtane oyun oluyor peki biliyor musunuz FIFA 25 filan oluyor mu içerisinde Marvel Spider-Man 2 gibi
Ben de ps plus alıp bütün oyunları oynarım diye düşünerek Xbox tan Ps ye geçecektim ama marvel spiderman gibi kaliteli oyunlar ps plus ta yokmuş. yani ek olarak satın almak gerekiyormuş o yüzden xbox ta kalmaya karar verdim.

Hocam yoracağım sizi ama bana fiyatları aktarma şansınız var mı? Hatırladığınız kadarıyla bir de Plus almamı da önerir misiniz?

Düşük paket - essential aylık 175 / 3 aylık 440 / yıılık 1.400
Orta paket - extra aylık 260 / 3 aylık 720 / yıllık 2.340
Yüksek paket - deluxe aylık 305 / 3 aylık 830 / yıllık 2.740

Linkten daha detaylı inceleyebilirsiniz. Şöyle bir durumu var, online oyun oynamak için plus üyeliğine mutlaka ücretlendirme ile kayıt olmanız gerekiyor.

Düşük paket - Essential aylık 175 / 3 aylık 440 / yıılık 1.400
Orta paket - extra aylık 260 / 3 aylık 720 / yıllık 2.340
Yüksek paket - Deluxe aylık 305 / 3 aylık 830 / yıllık 2.740

Linkten daha detaylı inceleyebilirsiniz. Şöyle bir durumu var, Online oyun oynamak için Plus üyeliğine mutlaka ücretlendirme ile kayıt olmanız gerekiyor.

O nasıl oluyor yani kaydolmak anlamadım hocam?

O nasıl oluyor yani kaydolmak anlamadım hocam?

Yani online olarak bir oyuna katılım sağlamak istiyorsanız, mutlaka ücretli ps plus üyeliğinizin olması gerekiyor. Plus üyelikleri size online oyun oynayabilme imkanını sunuyor, plus üyesi olmadığınız takdirde online platforma açılamıyorsunuz. "Çevrimiçi Çok Oyunculu" ibaresi bunu anlatmaya çalışıyor seçeneklerde verilen özellik olarak.

PS5 pro alınır hocam 7600x 4070ti superli sistem olmasına rağmen, ps5 pro aldım inan pc yi açasım gelmiyor. Evde 4k tv karşısında oynama keyfi bambaşka. Bir de yeni çıkan oyunlarda çok ciddi görüntü farkı var. Mesela tlou 2 yi pro ya göre revize etmişler lg oled tv de 120 fps oynatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı