PS5 Pro beklenmeli mi?

Umarım öyle olur, ben o yüzden PS5 Pro bekliyorum yine de.

PS5 alıp Pro çıkınca satmak daha mantıklı.

PS5'e geçerseniz ve 4K TV'niz yoksa PS4'te olan oyunlarınızın sadece PS5 portu olanlarında 60 FPS çalışıp diğerlerinde 30 FPS çalışacak. Sırf bunun için bile PS5 alınmaz bence. PS5 Pro'yu bekleyin. Dolar artar artmaz yalanlarına kanmayın.

Dolar artacak. Senin dünyadan haberin yok. Pro'da 4K konsolu olacak o zaman 1080p televizyonu varsa hiç almasın? :D

60FPS modu fat için performans olarak gelebilir ama 30FPS artık çok kötü oldu. O şekilde sunmazlar ve satışlar düşer. Artık 200-250 dolara bile 2K 144-160HZ monitörler varken laf yerler. O yüzden 4K-2K fark etmez 60FPS kesin oynarsınız. RT Ultra mod ile bence 4K 30FPS'e anca o zaman düşer.

+Fat kasa Ultra ayarlarda açsa bile Pro Ultra gibi iyi olmayacaktır.

PS5 alıp Pro çıkınca satmak daha mantıklı.

Dolar artacak. Senin dünyadan haberin yok. Pro'da 4K konsolu olacak o zaman 1080p televizyonu varsa hiç almasın? :D

Hocam adamın daha iyiyi alma imkanı varsa enflasyon var muhabbetine neden gelsin ki? Ben sadece 30 FPS'den 60'a geçmek yerine beklemenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Adamın ihtiyacı yoksa şu an kendisini niye boşu boşuna almaya zorlasın ki?

Hocam adamın daha iyiyi alma imkanı varsa enflasyon var muhabbetine neden gelsin ki? Ben sadece 30 FPS'den 60'a geçmek yerine beklemenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Adamın ihtiyacı yoksa şu an kendisini niye boşu boşuna almaya zorlasın ki?
30FPS çıkacak kanısına nereden vardın?

Yapmazlar. Rockstar konsol portunun babası. İsteseler PS4 Pro'da 60FPS yaparlardı. Halihazırda 50 milyon kullanıcısı olan PS5 için 30 FPS yapmazlar.

Millet kafayı yiyor GTA 6 için paşa paşa yaparlar dediğim gibi yapamayacakları için değil yapmayacakları için Rockstar port işini yapıyor zaten.

Arkadaşlar adam niye PS 5'ten Pro'ya geçsin ki zaten her türlü GTA 6'yı rahat oynayabilecek olay sadece 4K 60 FPS ise saçma bir hareket olur sonuçta aynı generasyon zaten o zaman 2 sene sonra da PS 6 çıkacak yine al sat olaylarıyla mı uğraşacak çünkü kolay olmuyor o işler (onu satmaya uğraş sonra başkanı al vs.)
Hocam siz şu an benim fikrimce PS 5 CFI 1216a modelini alın yanına da güzel bir M.2 SSD alın PS 6 ya kadar rahat rahat sizi götürür.

Millet kafayı yiyor GTA 6 için paşa paşa yaparlar dediğim gibi yapamayacakları için değil yapmayacakları için Rockstar port işini yapıyor zaten.

Hocam insanlar şu an GTA ile kalkıp GTA ile yatıyorlar resmen delirmişler :D. PS5 açıkçası oyun fiyatları bu düzeydeyken hiç kimseye önermem açıkçası. 1-2 yıl bekle PC al oyna yani en mantıklısı bu. PS5 Pro çıkınca 25 bin olur zaten. 25 bine daha iyi sistem alabilirsin aşağı yukarı şu an.

Hocam insanlar şu an GTA ile kalkıp GTA ile yatıyorlar resmen delirmişler :D. PS5 açıkçası oyun fiyatları bu düzeydeyken hiç kimseye önermem açıkçası. 1-2 yıl bekle PC al oyna yani en mantıklısı bu. PS5 Pro çıkınca 25 bin olur zaten. 25 bine daha iyi sistem alabilirsin aşağı yukarı şu an.

PS5'te yeni çıkan oyunlar dışında fiyatlar çok iyi. Açıp bakmanızı öneririm. PS Plus extra gibi bir şeyle bir sürü AAA oyun oynarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00