PS5 Pro beklenmeli mi?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, elimde hazır param da var. Kaç aydır PS5 almayı planlıyordum ve şu an elimde öyle bir imkan var. Arkadaşlarım Pro'nun çıkmasını bekle 7 Kasım'da çıkıyor dedi ancak ne yapacağım bilmiyorum. Önceden tecrübe ettim ki her Pro denilen model mükemmel olmuyor. Aynı PS4 Pro gibi. O yüzden biraz ön yargılıyım. PS5 Pro'nun özellikleri nedir? Kaç bin TL olur? Pro'yu beklemeli miyim yoksa alayım mı hemen PS5'i? Bu sorularıma bilgili arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

Bekle bence. Daha güçlü bir cihazın olacak sonuçta. Ve bence SONY dersine iyi hazırlanmıştır.

Selamlar, elimde hazır param da var. Kaç aydır PS5 almayı planlıyordum ve şu an elimde öyle bir imkan var. Arkadaşlarım Pro'nun çıkmasını bekle 7 Kasım'da çıkıyor dedi ancak ne yapacağım bilmiyorum. Önceden tecrübe ettim ki her Pro denilen model mükemmel olmuyor. Aynı PS4 Pro gibi. O yüzden biraz ön yargılıyım. PS5 Pro'nun özellikleri nedir? Kaç bin TL olur? Pro'yu beklemeli miyim yoksa alayım mı hemen PS5'i? Bu sorularıma bilgili arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

50K-60K arası çıkacak diye bir tahmin var (vergi dolar kuru vs.) Bir de ürünün sorunlu çıkma ihtimali de var PS5 de bunu net olarak gördük beklemek, biraz ortamı izlemek daha iyi olur. Ama Türkiye'de böyle bir şey yapmak senin için hiç karlı olmaz bugünün 50 bin TL'si yarının 60 bin TL'si olur.

Hocam gerek yok. PS5 ile çok rahat geçinirsiniz. PS5 pro biraz daha iyi olsa da sabırsızsanız eğer PS5 (normal) alın. Zaten pek bir fark olacağını sanmıyorum.

Hocam ben PC'lerden çok anlamıyorum. PS alacağım bari en iyisi olsun dedim. Bu fiyatları görünce imkanı yok almam. Zaten oyunların parası ayrı bir dünya. PS5 alacağım. Ayrıca PS5 Pro'da kaç FPS gösteriyor ki hocam 120 falan mı da 40 K'lık bir fiyat artışı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı