PS5 Pro vs 4070 Super sistem

BarışBskn

Decapat
Bugün 7500F ve RTX 4070 Super'li sistem dizdim 40K'ya sıfır ve inventus'dan. PS5 Pro duyurulmuş aldığım sırada. PC için Slim'den vazgeçmiştim. Sizce sistem iptal edip PS5 Pro almaya ve beklemeye değer mi?

Hocam çift monitor ile güzel olur. Birde sinematik oyunlar falan uzaktan TV'de güzel oynanır. Diğerleri için masabaşında oynamak gerekir.

Ama her ihtimale karşı unutmamak gerekir. Windows işletim sistemi her platform'da çok üstündür ve kolaylık sağlar. Esnek bir işletim sistemi ve yeri geldiğinde içeriklere ücretsiz de ulaşabilirsin.

Bugün 7500F ve RTX 4070 Super'li sistem dizdim 40K'ya sıfır ve Inventus'dan. PS5 Pro duyurulmuş aldığım sırada. PC için Slim'den vazgeçmiştim. Sizce sistem iptal edip PS5 Pro almaya ve beklemeye değer mi?

30K'ya PC al geri kalan paranın üzerine az daha ekler düz PS5 alırsın :D PS5 pro çok gereksiz.

Bu devirde Türkiye'de PS5 almak gerçekten mantıksız. 3 konsol çıkardılar 3 oyun çıkarmadılar. Oyun desen çıkmıyor, çıkan oyunlar PC'ye geliyor. Oyun fiyatları 2-3K. E ne yapasın PS5'i? Ben olsam şartları biraz daha zorlar DDR5 sistem dizer 7800x3D üzerine bir sistem kurardım. Bu işlemci büyü gibi bir şey, yük altında 50W çekerken 200-300W çeken Intel işlemcilerini tokatlıyor.

Hocam çift monitor ile güzel olur. Bir de sinematik oyunlar falan uzaktan TV'de güzel oynanır. Diğerleri için masabaşında oynamak gerekir.

Ama her ihtimale karşı unutmamak gerekir. Windows işletim sistemi her Platform'da çok üstündür ve kolaylık sağlar. Esnek bir işletim sistemi ve yeri geldiğinde içeriklere ücretsiz de ulaşabilirsin.

PS5 hevesim aşırı vardı yıllar boyunca PC kullandım. Ama Türkçe oyun oynamak istediğimden forumlarda da hep alma dendi bir de ekstra para vermek aynı oyunlara biraz düşündürüyor. PC'yi bugün aldım ne yapsam bilemedim.

Hocam aldığınız sistem 1440p'de her şeyi 60 fps üzerinde oynatabilecek bir sistem. PS 5 Pro sürümü için bile 1440p 60 fps şüpheli. Eğer grafik ve performans takıntınız varsa doğru tercihtesiniz.

PS5 hevesim aşırı vardı yıllar boyunca PC kullandım. Ama Türkçe oyun oynamak istediğimden forumlarda da hep alma dendi bir de ekstra para vermek aynı oyunlara biraz düşündürüyor. PC'yi bugün aldım ne yapsam bilemedim.
Hocam ileride pişman olabilirsiniz diye "varsa hevesiniz alın" diyemiyorum maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı