Maddi durumunla alakalı hocam. Oyun fiyatları ortada.
Oyun fiyatları ortada da bilgisayarda da ucuz değil hocam.Maddi durumunla alakalı hocam. Oyun fiyatları ortada.
4070 Super sistem daha mantıklı.Hocam Steam'im de 600 adet oyunum var. Ve oyunları Türkçe oynamak isterim yama avantajı ile. Maddi durumum var ama Steam'im de exclusive oyunların çoğu var.
Bugün 7500F ve RTX 4070 Super'li sistem dizdim 40K'ya sıfır ve Inventus'dan. PS5 Pro duyurulmuş aldığım sırada. PC için Slim'den vazgeçmiştim. Sizce sistem iptal edip PS5 Pro almaya ve beklemeye değer mi?
Hocam çift monitor ile güzel olur. Bir de sinematik oyunlar falan uzaktan TV'de güzel oynanır. Diğerleri için masabaşında oynamak gerekir.
Ama her ihtimale karşı unutmamak gerekir. Windows işletim sistemi her Platform'da çok üstündür ve kolaylık sağlar. Esnek bir işletim sistemi ve yeri geldiğinde içeriklere ücretsiz de ulaşabilirsin.
Hocam ileride pişman olabilirsiniz diye "varsa hevesiniz alın" diyemiyorum maalesef.PS5 hevesim aşırı vardı yıllar boyunca PC kullandım. Ama Türkçe oyun oynamak istediğimden forumlarda da hep alma dendi bir de ekstra para vermek aynı oyunlara biraz düşündürüyor. PC'yi bugün aldım ne yapsam bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.