PS5 Pro vs 4070 Super sistem

Benim ilk almadığım konsol nesli bu nesil. Ben de 4070'li sistem topladım kafam rahat. Bir gram pişman olmadığım gibi iyi ki ps5 almamışım diyorum. Adamlar PRO'nun tanıtımında last of us 2, rachet and clank falan gösterdiler. 3-4 senelik oyunlar. Durumun ne kadar içler acısı olduğu açık.

O zaman gerek yok almana. Tek artısı daha önce konsolun olmadıysa exclusive oyunları PS Plus ile neredeyse para vermeden oynayabilmen. En kötü çok istersen sarı siteden falan ithalatçı'dan satın alma temiz bir PS5 + tek kol DualSense alırsın 14-15 civarına en fazla. Hevesini almış olursun hem ayrıca sahibi olmadığın oyunları da oynarsın.

GoW Days Gone TLOU Horizon spidernan vs çoğu ex oyun mevcut Steam kutuphanem de.

Maddi durumun varsa bir şey diyemem ama bir korsancı olarak bedava oynuyorum oyunlara her türlü mod yapmak bile süper oluyor. Türkçe yama derdim bile yok. Nintendo Switch oyunları oynuyorum ve ona bile TR yama ekliyorum.

Mesela Fallout 3 gibi eski bir oyunu ultra ayarlarda, 165 Hz. oynuyorum ve süper bir şey yani.

4070 Super sistem daha mantıklı güç olarak. PS5 Pro'nun optimizasyon ile gücünü görmedik ama 4070 Super'i geçebileceğini sanmam. Eğer son 2 senede çıkması beklenen özel oyunlara ilk günden erişeyim derseniz veya GTA 6 oynamak isterseniz düşünülebilir veya sisteminizin yanına seneye PS5 alabilirsiniz. PS5 de gayet yeterli.

Evet elbet PS de alacağım ama 6 ay veya 1 seneyi bulur sadece şu an da sizce sistemi iptal edip PS5 Pro on siparişi vermeye değer mi diye merak ediyorum.

Evet elbet PS de alacağım ama 6 ay veya 1 seneyi bulur sadece şu an da sizce sistemi iptal edip PS5 Pro on siparişi vermeye değer mi diye merak ediyorum.
Değmez diyorum. Sisteminiz hayırlı olsun artık gerisini düşünmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı