PS5 Pro vs 5070 hazır sistem

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
PS5 Pro ithalatçı garantili olarak 40 k 5070 7500 F bir hazır sistem ise 45-50k bandında şu anlık 1080p 120 Hz monitöre sahibim. Sizce hangisi daha mantıklı? Açıkçası GTA 6 biraz kafa karıştırmasa PC tek geçerim ama kafam karıştı. Siz ne tavsiye edersiniz?

Aynı sorunu PS4 ilk çıktığı zaman yaşamıştım. PS4 aldıktan 1 yıl sonra bilgisayar kurdum. O günden beridir PS4 olduğu yerde duruyor. Bilgisayarınız olmadığı için net olarak bilgisayar almanızı tavsiye ediyorum. Sosyalde tavsiye üzerine aldığım gamepad ile zaten PlayStation'dan farkı kalmıyor.

Aynı sorunu PS4 ilk çıktığı zaman yaşamıştım. PS4 aldıktan 1 yıl sonra bilgisayar kurdum. O günden beridir PS4 olduğu yerde duruyor. Bilgisayarınız olmadığı için net olarak bilgisayar almanızı tavsiye ediyorum. Sosyalde tavsiye üzerine aldığım gamepad ile zaten PlayStation'dan farkı kalmıyor.

Sağ ol hocam performans olarak da daha iyi gibi gerek native gerek DLSS olsun sadece GTA6 içinde daha güçsüz bir şey almak mantıklı değil gibi.

Sağ ol hocam performans olarak da daha iyi gibi gerek native gerek DLSS olsun sadece GTA6 içinde daha güçsüz bir şey almak mantıklı değil gibi.

Ben de sırf bilgisayara geç çıkacağı için PS5 almayı düşünmüştüm fakat onun yerine gidip ekran kartımı değiştirdim. Mantıklı olan bilgisayar hocam.

PS5 Pro ithalatçı garantili olarak 40 k 5070 7500 F bir hazır sistem ise 45-50k bandında şu anlık 1080p 120 Hz monitöre sahibim. Sizce hangisi daha mantıklı? Açıkçası GTA 6 biraz kafa karıştırmasa PC tek geçerim ama kafam karıştı. Siz ne tavsiye edersiniz?
kullanıma bağlı. oyun oynamak için ps5 pro ama arada oyun oynayayım film izlerim ya da rekabetçi oyunlar oynarım diyorsan bilgisayar tamamen kullanım amaçlı

Kullanıma bağlı. Oyun oynamak için PS5 Pro ama arada oyun oynayayım film izlerim ya da rekabetçi oyunlar oynarım diyorsan bilgisayar tamamen kullanım amaçlı.

Oyun amacımda performans olarak da 5070 çok daha iyi 1 sene bekleyip daha iyi oynamak GTA 6'yı daha mantıklı geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı