Shokikan
Hectopat
Daha fazla
Elimde 2 adet Xbox 9. nesil kol var hali hazırda zaten. Steam kütüphanem de dolu ben de çoğunlukla PC tarafındayım ama biraz korkutuyor evlilik o yüzdenDaha önce de söylediğim gibi, PS5 ile yapabileceğin ama PC'de yapamayacağınız çok az şey var. Salona PC kurup film gecesi yapılabilir, ucuz yollu kollardan veya DualSense alınıp multiplayer oyunlar oynanabilir. Netflix, Spotify, PlayStation oyunları, emülasyon ile oynanabilecek diğer konsolların oyunları falan daha sayabileceğim onca şey var ama siz zaten biliyorsunuz. Ben kardeşimle Super Smash Bros oynamayı seviyorum. Nintendo Switch, PC, Smart TV, PS5 hepsi tek bir cihazda gibi düşünebilirsiniz.
Biraz baktım hep 7800 XT sistemler var hali hazırda RX 6700 olan bir bilgisayar kullanıyorum NVİDİA geçmek istiyordum ama bütçeme uygun yok gibi duruyor. Elimde kontrolcü var zaten 2 adet Xbox 9. Nesil şuanlık.7800XT sistem alıp yanına 2K monitör ve güzel ekipmanlar alabilirsin. Ek olarak istediğin bir kontrolcüyü alıp PS oyunlarını oynayabilirsiniz.