PS5 Pro vs PC

Şöyle oyun konusunda sıkıntı çekmem ama birkaç oyunu PS5 de oynamayı seviyorum bir de 5000 serisinin çıkmasına az vakit varken beklesem olmaz mı sizce zaten o zaman da yine ekran kartı çekebilmiş olacağım.
PS5 kolu veya xbox 9. nesil kontrolcüsü alır bilgisayara bağlar oynarsınız

O konuda evet biliyorum sadece şeyde kararsız kaldım yurt dışından alacağım için PS5 Pro'su fiyatına geliyor gibi hani beklesem mi 5000 serisi yoksa direkt 4080 Super mi çeksem.

Tahmini ne kadar olur acaba 5080

Yurt dışı 1.199 $ - 1499 $ Türkiye fiyat 2500 geçer diye düşünüyorum tahmini

Şöyle söyleyeyim size 5000 bekle derseniz PS5 Pro bana 10 bine falan gelecek babam da sevdiği için o da katkı sağlayacak bu sayede ocak-şubat ayında 5080 70 bine falan çekerse ben kendi başıma 5080 alabilirim iki alet olur FIFA falan tarzı oyunlar PS de oynar kalanı PC de oynarım ama yok 70'i geçer derseniz 4080 Super alacağım.

Bir de monitörüm sanal 4K ya kadar açabiliyor yani 2K ya da 4K monitörüm yok sıkıntı çıkar mı?

Türkiye şartlarında kurun sürekli değiştiği bu dönemde kimse size spesifik bir fiyat veremez. Konsol tarafında oynayacağınız oyuna göre daha üstün yanlar var. Örneğin FPS oynayacaksanız ve normal şartlarda hiç konsol üzerinden FPS deneyiminiz yoksa uzak durun, kesinlikle. Diğer şekilde belirttiğiniz gibi PS5 Pro size ucuza gelecekse konsol alıp beklemeniz makul.

Türkiye şartlarında kurun sürekli değiştiği bu dönemde kimse size spesifik bir fiyat veremez. Konsol tarafında oynayacağınız oyuna göre daha üstün yanlar var. Örneğin FPS oynayacaksanız ve normal şartlarda hiç konsol üzerinden FPS deneyiminiz yoksa uzak durun, kesinlikle. Diğer şekilde belirttiğiniz gibi PS5 Pro size ucuza gelecekse konsol alıp beklemeniz makul.

Bunu derken aklıma şey geldi 70 bine 5080 alabiliyorsam şu anda 75-80'e 4090 da bulabilirim acaba hepsini kenara bırakıp onu mu alsam ütopik bir fikir ama neden olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı