FSR'ın 1080p yapacağını sanmıyorum zaten FSR da çözünürlüğü düşürüyor. Benim düşüncem PS5 pro almak daha iyi olur taşıması çok zor bir alet değil tatilde odada televizyon varsa oraya da götürülür hafif bir cihaz. Ama PS5 pro alacak para varsa PS5 Slim + ekran kartı alıp bilgisayarı da kullanmak bana mantıklı geliyor ama arkadaş eğer bilgisayarı hiç kullanmam diyorsa PS5 Slim + güzel bir el konsolu daha iyi olur bence. Ağır olabilecek oyunları PS5'ten oynar kalanları aldığı el konsoluyla oynar o tarz bir cihaz olarak da ya Rog Ally ya da Lenovo Legion Go öneririm Nintendo veya Steam Deck çağ dışı kalmış cihazlar AA oyunlar dışı oyun oynanmaz onlarda.Şahsen internetim iyi bir yayın yapabildiği için telefon ve gamepad ile Steam Deck deneyimi yaşıyorum ama sizin oyun açıcak PC yok dediğiniz gibi.
200'den fazla Steam oyunu varsa Steam Deck bence mantıklı olur. Ayrıca aynı Nintendo Switch gibi TV'ye bağlayıp, geniş ekran oynayabiliyorsunuz. Tabi performans kaybı bariz olur, 800P ekranda oynuyorsunuz normalde sonuçta. FSR ile 1080P olabilir.