PS5 Pro vs Steam Deck OLED

Şahsen internetim iyi bir yayın yapabildiği için telefon ve gamepad ile Steam Deck deneyimi yaşıyorum ama sizin oyun açıcak PC yok dediğiniz gibi.

200'den fazla Steam oyunu varsa Steam Deck bence mantıklı olur. Ayrıca aynı Nintendo Switch gibi TV'ye bağlayıp, geniş ekran oynayabiliyorsunuz. Tabi performans kaybı bariz olur, 800P ekranda oynuyorsunuz normalde sonuçta. FSR ile 1080P olabilir.
FSR'ın 1080p yapacağını sanmıyorum zaten FSR da çözünürlüğü düşürüyor. Benim düşüncem PS5 pro almak daha iyi olur taşıması çok zor bir alet değil tatilde odada televizyon varsa oraya da götürülür hafif bir cihaz. Ama PS5 pro alacak para varsa PS5 Slim + ekran kartı alıp bilgisayarı da kullanmak bana mantıklı geliyor ama arkadaş eğer bilgisayarı hiç kullanmam diyorsa PS5 Slim + güzel bir el konsolu daha iyi olur bence. Ağır olabilecek oyunları PS5'ten oynar kalanları aldığı el konsoluyla oynar o tarz bir cihaz olarak da ya Rog Ally ya da Lenovo Legion Go öneririm Nintendo veya Steam Deck çağ dışı kalmış cihazlar AA oyunlar dışı oyun oynanmaz onlarda.

FSR'ın 1080p yapacağını sanmıyorum zaten FSR da çözünürlüğü düşürüyor. Benim düşüncem PS5 pro almak daha iyi olur taşıması çok zor bir alet değil tatilde odada televizyon varsa oraya da götürülür hafif bir cihaz. Ama PS5 pro alacak para varsa PS5 Slim + ekran kartı alıp bilgisayarı da kullanmak bana mantıklı geliyor ama arkadaş eğer bilgisayarı hiç kullanmam diyorsa PS5 Slim + güzel bir el konsolu daha iyi olur bence. Ağır olabilecek oyunları PS5'ten oynar kalanları aldığı el konsoluyla oynar o tarz bir cihaz olarak da ya Rog Ally ya da Lenovo Legion Go öneririm Nintendo veya Steam Deck çağ dışı kalmış cihazlar AA oyunlar dışı oyun oynanmaz onlarda.
FSR görüntü anlamında çok bozmadığı için 1080P kalitesini belli bir kademede verebilir. Şahsen Dying Light 2'de inanılmaz başarılı buluyorum.

Steam'de hali hazırda oyunları olmasıyla önerdim. Aksi durumda hiç yatırımı olmasaydı PS5 daha mantıklı sayılır ama oyun fiyatları çok tuzlu.

FSR'ın 1080p yapacağını sanmıyorum zaten FSR da çözünürlüğü düşürüyor. Benim düşüncem PS5 Pro almak daha iyi olur taşıması çok zor bir alet değil tatilde odada televizyon varsa oraya da götürülür hafif bir cihaz. Ama PS5 Pro alacak para varsa PS5 Slim + ekran kartı alıp bilgisayarı da kullanmak bana mantıklı geliyor ama arkadaş eğer bilgisayarı hiç kullanmam diyorsa PS5 Slim + güzel bir el konsolu daha iyi olur bence. Ağır olabilecek oyunları PS5'ten oynar kalanları aldığı el konsoluyla oynar o tarz bir cihaz olarak da ya ROG Ally ya da Lenovo Legion GO öneririm Nintendo veya Steam Deck çağ dışı kalmış cihazlar AA oyunlar dışı oyun oynanmaz onlarda.

Hocam Steam Deck OLED optimizasyon ekran kalitesi pil omru ve rahatlık ile öne çıktığı için istiyorum Nintendo Switch OLED vardi çok memnundum fakat oyun fiyatlarindan dolayı satmistim Steam Deck OLED ise onun mukemmel hali gibi ondan istiyorum.

Hocam Steam Deck OLED optimizasyon ekran kalitesi pil omru ve rahatlık ile öne çıktığı için istiyorum Nintendo Switch OLED vardi çok memnundum fakat oyun fiyatlarindan dolayı satmistim Steam Deck OLED ise onun mukemmel hali gibi ondan istiyorum.
Oled diye o para asla değmez bence hocam pahalı çünkü. Ally gibi cihazlarda hem çözünürlük hem güç daha yüksek sadece bataryaları daha düşük o da çok normal Steam Deck ile Ally arasındaki güç farkı çok fazla. Ekran çözünürlük farkı da yüksek hele Legion Go 1440p ekrana sahip direkt ve büyük ekranı olması da oyuna çok etki ediyor. Hem Steam hem Epic oyunlarını hiç uğraşmadan yükleyebiliyorsunuz bu cihazlarda.

OLED diye o para asla değmez bence hocam pahalı çünkü. Ally gibi cihazlarda hem çözünürlük hem güç daha yüksek sadece bataryaları daha düşük o da çok normal Steam Deck ile ally arasındaki güç farkı çok fazla. Ekran çözünürlük farkı da yüksek hele Legion GO 1440p ekrana sahip direkt ve büyük ekranı olması da oyuna çok etki ediyor. Hem Steam hem Epic oyunlarını hiç uğraşmadan yükleyebiliyorsunuz bu cihazlarda.

Hocam farkındayım gene de sağ olun ama o cihazlarda prizden ayrı oynanilmiyor ve sıfirlari satilmiyor şu an satilanlarda gereksiz pahalı ekran çok buyuk fark ediyor OLED ekran daha once denedim çok iyi. Epic'te çok oyunum yok genel oyunlarım Steam'de. Windows ile de uğraşmak istemiyorum konsol deneyimi istiyorum çantasından çıkar oyunu oyna yerine koy uğraşma yani o aradığım switch deneyiminin tam hali gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı