andrea is god
Hectopat
Geçen ay PS5 aldım ve sonrasında PS5 Pro duyuruldu oyunları 2K ve 1080p oynuyorum. Benim için 60 FPS önemli. Sizce bu şartlar altında geçilmeye değer mi?
Değmez.Geçen ay PS5 aldım ve sonrasında PS5 Pro duyuruldu oyunları 2K ve 1080p oynuyorum. Benim için 60 FPS önemli. Sizce bu şartlar altında geçilmeye değer mi?
60 FPS gibi bir isteğin varsa PS5'in diğer modelleri istediğini rahatlıkla karşılar, hem çok çok uçuk bir fiyat farkı var aralarında. Yani demek istediğim alma, parana yazık ama sen bilirsin tabi.Geçen ay PS5 aldım ve sonrasında PS5 Pro duyuruldu oyunları 2K ve 1080p oynuyorum. Benim için 60 FPS önemli. Sizce bu şartlar altında geçilmeye değer mi?
Fiyat farkı fazla zaten oynadığın çözünürlükler 60 fps i her oyunda kaldırıyor GTA 6 içinde belki 1080 pGeçen ay PS5 aldım ve sonrasında PS5 Pro duyuruldu oyunları 2K ve 1080p oynuyorum. Benim için 60 FPS önemli. Sizce bu şartlar altında geçilmeye değer mi?
Bencede belki birkaç yıla ama oda olmaz benceYabancılar bile bu ne fiyat diyor bence alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.