PS5 Pro'ya geçilmeli mi?

andrea is god

Hectopat
Geçen ay PS5 aldım ve sonrasında PS5 Pro duyuruldu oyunları 2K ve 1080p oynuyorum. Benim için 60 FPS önemli. Sizce bu şartlar altında geçilmeye değer mi?

Bu saatten sonra ps almak ne derece mantıklı bilmiyorum özel oyun çıkmıyor zaten kaldı ki oyun çıkmıyor pse çıkan bütün oyunlar pcye geliyor satılan fiyatla üst seviye pc toplanır xbox neyse hadi bi nebzede ps kadar saçma bi alet yok.

Geçen ay PS5 aldım ve sonrasında PS5 Pro duyuruldu oyunları 2K ve 1080p oynuyorum. Benim için 60 FPS önemli. Sizce bu şartlar altında geçilmeye değer mi?
60 FPS gibi bir isteğin varsa PS5'in diğer modelleri istediğini rahatlıkla karşılar, hem çok çok uçuk bir fiyat farkı var aralarında. Yani demek istediğim alma, parana yazık ama sen bilirsin tabi.

Bu nesil 60FPS nesli zaten 2K ve 1080P’de de PS5 son 3 sene 60FPS götürecektir. PS6 geliyor sonra zaten ona geçersiniz. Son 3 sene için sınırlı sayıdaki oyunları 1800-2160P aralığında arkadaki çalıları, yazıları vs. daha net görmek için 2 düz PS5 parası verip öyle 60FPS almak istiyorsanız sizin tercihiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı