Hocam çıkmadı.
Hocam çıkmadı.
Haberlerde falan hep öyleydi, en azından istediğiniz oldu. Yanlış bir bilgi verdim ve çözüm şansı elinize geçti. Bu sefer de çözümü 1 dakika ile kaçırdınız. Açıkçası garip ve ilginç bir durum bu.Arkadaş yanlış bilgi atmış, GMT zaman dilimine göre 2 saat 59 dakika sonra çıkacak.
Merhaba, amacım çözüm dilenmek değil insanların verdiği emek karşısında istediği amaca ulaşamaması beni sinirlendiriyor. Sizin hakkınızda bir yorum yapmadım ancak bir sorun var ise tekrardan iletişime geçebilirsiniz, profil fotoğrafım Anarşist Çorap, gif hali ile ilüzyon ancak technopat da mümkün değil.Haberlerde falan hep öyleydi, en azından istediğiniz oldu. Yanlış bir bilgi verdim ve çözüm şansı elinize geçti. Bu sefer de çözümü 1 dakika ile kaçırdınız. Açıkçası garip ve ilginç bir durum bu.
Egoist (!) konu sahibi diğer cevabı çözüm yapacak sanırsam.
"6 dakika farkla yazan biri" olarak demiştiniz, bir de konu sahibi cevabı direkt istemiş olabilir.Merhaba, amacım çözüm dilenmek değil insanların verdiği emek karşısında istediği amaca ulaşamaması beni sinirlendiriyor. Sizin hakkınızda bir yorum yapmadım ancak bir sorun var ise tekrardan iletişime geçebilirsiniz, profil fotoğrafım Anarşist Çorap, gif hali ile ilüzyon ancak technopat da mümkün değil.
Hocam PS Store'a geldi mi Roblox?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.