Çözüldü PS5 Roblox ne zaman çıkacak?

• Konuyu başlatan MzSe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.212
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam çıkmadı.

Arkadaş yanlış bilgi atmış, GMT zaman dilimine göre 2 saat 59 dakika sonra çıkacak.

1696957860802.png
Arkadaş yanlış bilgi atmış, GMT zaman dilimine göre 2 saat 59 dakika sonra çıkacak.
Haberlerde falan hep öyleydi, en azından istediğiniz oldu. Yanlış bir bilgi verdim ve çözüm şansı elinize geçti. Bu sefer de çözümü 1 dakika ile kaçırdınız. Açıkçası garip ve ilginç bir durum bu.

Egoist (!) konu sahibi diğer cevabı çözüm yapacak sanırsam.

Son düzenleme:
Haberlerde falan hep öyleydi, en azından istediğiniz oldu. Yanlış bir bilgi verdim ve çözüm şansı elinize geçti. Bu sefer de çözümü 1 dakika ile kaçırdınız. Açıkçası garip ve ilginç bir durum bu.

Egoist (!) konu sahibi diğer cevabı çözüm yapacak sanırsam.
Merhaba, amacım çözüm dilenmek değil insanların verdiği emek karşısında istediği amaca ulaşamaması beni sinirlendiriyor. Sizin hakkınızda bir yorum yapmadım ancak bir sorun var ise tekrardan iletişime geçebilirsiniz, profil fotoğrafım Anarşist Çorap, gif hali ile ilüzyon ancak technopat da mümkün değil.

Merhaba, amacım çözüm dilenmek değil insanların verdiği emek karşısında istediği amaca ulaşamaması beni sinirlendiriyor. Sizin hakkınızda bir yorum yapmadım ancak bir sorun var ise tekrardan iletişime geçebilirsiniz, profil fotoğrafım Anarşist Çorap, gif hali ile ilüzyon ancak technopat da mümkün değil.
"6 dakika farkla yazan biri" olarak demiştiniz, bir de konu sahibi cevabı direkt istemiş olabilir.
Zaman dilimini vermeniz iyi olmuş, internetten gidip hesaplayabiliyorsun. (GIF eklentisi bende de kurulu.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı