PS5 satın almaya değer mi?

Eğer bütçe sıkıntın yoksa yapıştır geç! Üstüne bir de PS Plus'ın Extra ya da Deluxe paketlerinden birini aldın mı, keyfine diyecek yok!

Mesela bende hem PS4, hem de PS5 var. Üstüne yıllık PS Plus Deluxe ve EA Play üyelikleri de var. Canım sıkıldıkça oyun indiriyorum. En azından o oyunları deneme şansım oluyor.

Eğer bütçe sıkıntın yoksa yapıştır geç! Üstüne bir de PS Plus'ın extra ya da Deluxe paketlerinden birini aldın mı, keyfine diyecek yok!

Mesela bende hem PS4, hem de PS5 var. Üstüne yıllık PS Plus Deluxe ve EA Play üyelikleri de var. Canım sıkıldıkça oyun indiriyorum. En azından o oyunları deneme şansım oluyor.

Şu an piyasada Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi yerlerde satışları var. Onun dışında bir mağaza da satışını görüntüleyemedim. Ek olarak yazdığım Online platformlardan satın almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. İhtalatçı garantili ürünleri tavsiye edilmediğini gördüm. Hiçbir fikrim yok aydınlatabilir misin?

Şu an piyasada Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi yerlerde satışları var. Onun dışında bir mağaza da satışını görüntüleyemedim. Ek olarak yazdığım Online platformlardan satın almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. İhtalatçı garantili ürünleri tavsiye edilmediğini gördüm. Hiçbir fikrim yok aydınlatabilir misin?

Valla cihaz bana yurt dışından geldi. O yüzden yorum yapmayacağım maalesef!

Pek karar alabilen birisi değilim bu tarz aklımda soru işareti bırakan ürünleri. Almasam çok pişman olur muyum ya da alırsam çok pişman olur muyum onu düşünüyorum sadece.
Pişman olmayacaksın kesinlikle al geç bütçe sıkıntın yoksa.

Pişman olmayacaksın kesinlikle al geç bütçe sıkıntın yoksa.
PS5 Pro çıkınca isterseniz satıp yükseltirsiniz.

ben burdan aldım.. sahibinden sitesinde 16 yıllık geçmişleri var.. yorumlarda da olumsuz bir durumu yok.. adamla konuştum 1 yıl içinde sıkıntı olursa tamir edilemiyorsa değişirim dedi. bunun dışında garanti diye birşey yok.. Diğer sitelerde satılanlarda aynı.. önemli olan güven veren yer bulmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı