PS5 Slim alınır mı?

barış baskan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam PS5 Slim alacağım. Hangi sürüm alınmalı ve alırken nelere dikkat edilmeli? Veya PS5 Slim alınır mı? Merak ettiklerim bunlar. 15 senelik PC kullanıcısıyım ve sistemimi 3 ay önce sattım. Sebebi de yakında evleneceğim. Ve PS5 daha uygun geliyor benim için. En azından PC'ye göre çok daha hevesliyim. PS Plus Deluxe da çoğu oyun var diyorlar. 1 sene götürsün yeter. Sonra GTA 6 çıkınca Pro'ya geçeceğim. Zamlar benim için sıkıntı değil maddi durumum çok şükür iyi. Standart editon istiyorum. Zaten digital de Blu-ray fiyatlarına erişti.

Son olarak fat kasa mı Slim mi tercih edilmeli? Konuda çok fazla sorulmuş fakat güncel bilgi almak her zaman iyidir. 4K ya da 2K bir büyük monitor de kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese selam PS5 Slim alacağım. Hangi sürüm alınmalı ve alırken nelere dikkat edilmeli? Veya PS5 Slim alınır mı? Merak ettiklerim bunlar. 15 senelik PC kullanıcısıyım ve sistemimi 3 ay önce sattım. Sebebi de yakında evleneceğim. Ve PS5 daha uygun geliyor benim için. En azından PC'ye göre çok daha hevesliyim. PS Plus Deluxe da çoğu oyun var diyorlar. 1 sene götürsün yeter. Sonra GTA 6 çıkınca Pro'ya geçeceğim. Zamlar benim için sıkıntı değil maddi durumum çok şükür iyi. Standart editon istiyorum. Zaten digital de Blu-ray fiyatlarına erişti.

Son olarak fat kasa mı Slim mi tercih edilmeli? Konuda çok fazla sorulmuş fakat güncel bilgi almak her zaman iyidir. 4K ya da 2K bir büyük monitor de kullanacağım.
Gayet mantıklı plusda çok iyi ve mantıklı bendede var slim de sürüm farketmez fakat fat alırsanız cfi 1200-1216 sürümlerini alın

Gayet mantıklı Plus'da çok iyi ve mantıklı bende de var Slim de sürüm fark etmez fakat fat alırsanız CFI 1200-1216 sürümlerini alın.

Teşekkür ederim herkese alacağım fakat tek merak ettiğim şey Slim de herhangi kronik bir sorun mevcut mudur? Ya da rastladınız mı?

Slim'ya da fat kasa da sorun mevcut mu kısacası.

Maddi durumunuz iyiyse mantıklıdır. Ayrıca Pro modele de geçecekseniz o süre zarfına kadar güzelce idare eder.

Evet bende öyle düşünüyorum. Pro geçene kadar kesin idare eder. Hem hevesliyim ama merak ettiğim bir şey var. Herhangi bir sorunu var mıdır PS 5 Slim veyahut fat kasanın. Kronik veya başka bir şey duydunuz mu ya da başınıza geldi mi?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim herkese alacağım fakat tek merak ettiğim şey Slim de herhangi kronik bir sorun mevcut mudur? Ya da rastladınız mı?

Slim'ya da fat kasa da sorun mevcut mu kısacası.

Evet bende öyle düşünüyorum. Pro geçene kadar kesin idare eder. Hem hevesliyim ama merak ettiğim bir şey var. Herhangi bir sorunu var mıdır PS 5 Slim veyahut fat kasanın. Kronik veya başka bir şey duydunuz mu ya da başınıza geldi mi?
Bende fat 1200 var dediğim gibi bu sürümde hiçbir sorun yok fakat bundan öncekiler de kronik sorun fazla ilk çıktığı zamanlar olduğu için slimde ise hiç kronik sorun yok alabilirsiniz rahatça şimdiden hayırlı olsun

Bende fat 1200 var dediğim gibi bu sürümde hiçbir sorun yok fakat bundan öncekiler de kronik sorun fazla ilk çıktığı zamanlar olduğu için SLI'mde ise hiç kronik sorun yok alabilirsiniz rahatça şimdiden hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim kardeşim. İçime su serptin rahatlıkla alabilirim. Son olarak ilk sürümler sorunlu demiştiniz. Bahsettiğiniz sürümlerde yani ilk sürümlerde. Sıvı falan akma sorunu vardı değil mi genel de. Slim'ler de bunlar kalktı ki herkes
Diyor zaten en sorunsuz u Slim diye.

Çok teşekkür ederim kardeşim. İçime su serptin rahatlıkla alabilirim. Son olarak ilk sürümler sorunlu demiştiniz. Bahsettiğiniz sürümlerde yani ilk sürümlerde. Sıvı falan akma sorunu vardı değil mi genel de. Slim'ler de bunlar kalktı ki herkes
Diyor zaten en sorunsuz u Slim diye.
Evet en büyük sorunu sıvı akması onun dışında yine ilk zamanları olduğu için fan ısınma fln de daha fazla

Ama bu bahsettiğiniz sorunlar sizin aldığınız sürüm ve sonraki sürümler de bir de Slim'lerde çözüldü değil mi? Ve bir de slim alırken sanırım seri no önemli değil bunu da doğru anladım değil mi ? Kusura bakmayın çok takıntılıyım da bu konuda son kez sorayım dedim sipariş vereceğim siz cevap verdikten sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı