PS5 Slim alınır mı?

Pyke_Tyson

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben şu an bir adet RX 6650 XT ve i5 12400F'li sisteme sahibim ve sistemimi yenilemek istiyorum. Ancak düzgün ve fark yaratacak bur sistem için 40-45 bin lira istiyor. Zorlasam durumum var ancak ailem zora girer. Bunun yerine 27'ye bir PS bir de 2K monitör alsam sizce nasıl olur? PS de bazı oyunlar çok fahiş. Şu an 3-4 tane yeni oyun alabilirim ancak sonrasında aylarca PS Plus Deluxe bel bağlamam gerekecek. Rahatça oyun oynama hissine bayılıyorum ancak bir Spider-Man 2 2800 TL olur mu? Epic de bile 1500 lira. Sizce ne yapmalıyım. Her ay en fazla bir büyük oyun ve üyelik alabilirim. Sizce 2025 de PS 5 Slim alınır mı?

Arkadaşım geçen hafta PS 5 Slim aldı ve PS Plus aldı oyunlar için. Ben ona defalarca dedim o fiyata PC dizelim diye pişman olursun dedim. Ama hiç pişman değil aldığına. PS Plus'ta bir sürü oyun geliyor zaten gelmeyen oyunların fiyatı da çok ucuz. Ama gerçekten PS 5 ten oyun oynamak ayrı bir zevk veriyor, o grafikler, o kolun titremesi falan mükemmel bir hissiyat veriyor. Arkadaşım da 2K monitör alacaktı 31.5 inç Ti. Sonra baktı ki televizyonda da güzel oynanıyor şimdilik almadı

İnanamıyacaksınız ama şu yorum beni o kadar rahatlatıyor ki . Pc dizersem oyunlara param kalmıyacak en azından mevsim indirimlerinde 2-3 oyun alır deluxe ile devam ederim diyordum. Gerçekten de arkadaşınıza öyle olmuş

Ben oyun pahalılığından dolayı PS'yi tercih etmezdim. Bilgisayarı TV'ye bağlayıp kumanda takarak da konsol keyfi alabilirsin. Sadece PS 5'in uyarlanabilir tetikleri sadece çalışmıyor bilgisayarda ama PS'de de zaten tek tük oyun kullanıyor bu özelliği.

Ama hocam bi kasayı taşımak var birde ps i. Ayrıca memleket tatil merkezine giderkende taşıması daha rahat olmazmı? Kol konusunda haklısınız yine pc de de kol kullanabilirim

Sakın yapma. Kuzenimde var can çekişiyor oyun fiyatları nedeniyle. Örneğin PC'de 500 TL olan oyun PS de 2500TL. Ayrıca oyunlarda FPS hemen hemen yarıya düşecektir.

Ama hocam bi kasayı taşımak var birde ps i. Ayrıca memleket tatil merkezine giderkende taşıması daha rahat olmazmı? Kol konusunda haklısınız yine pc de de kol kullanabilirim
Belki mini atx bir kasa düşünebilirsiniz onu taşımak daha kolay olur.

Belki mini atx bir kasa düşünebilirsiniz onu taşımak daha kolay olur.
Olabilir hocam araştırmaya açık bir konu
Sakın yapma. Kuzenimde var can çekişiyor oyun fiyatları nedeniyle. Örneğin PC'de 500 TL olan oyun PS de 2500TL. Ayrıca oyunlarda FPS hemen hemen yarıya düşecektir.
Anlıyorum cidden bu fiyatlar çok fazla ödemem çok zor olur yorumunuz için sağolun

Hocam her ay bir oyun ve ps plus aboneliği oldukça yeterli diye düşünüyorum. Ancak oyun fiyatlarının farklılığını değerlendirmek size kalıyor.

Bir şey soeucaktım bazı oyunların kutulu hali çok daha ucuz o neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…