PS5 Slim Digital Edition'ın ederi nedir?

Daha fazla  
PlayStation 5 Slim Digital Edition yurt dışı, 2 orijinal PS5 kolu (birisi siyah, birisi beyaz) yanında PS5 kumandası. Yanında bir adet şarj standı oda orijinal. 1 yıllık PSN hesap (Deluxe) ekstra olarak içinde ki oyunlar; GTA 5 PS5 sürümü, Resident Evil 4 remake, L. A. Noire. Kaç paraya satabilirim arkadaşlar?

O zaman satmaya hiç gerek yok :D 15-16K imkansız hocam :D
İhtiyaç yoksa satılmaz bence zaten en kötü ihtimal GTA6 konsol exclusive olacak zaten 1 yıl. Neden düşündünüz cihaz sıkıcı mı geldi ? Ben Xbox alıp sıkılıp satmıştım 2-3 ay sonra zararına ama ona bile pişman oldum köşede durması gerekiyor ihtiyaç yoksa ara sıra iyi oluyor el altında olması.

İhtiyaç yoksa satılmaz bence zaten en kötü ihtimal GTA6 konsol exclusive olacak zaten 1 yıl. Neden düşündünüz cihaz sıkıcı mı geldi ? Ben Xbox alıp sıkılıp satmıştım 2-3 ay sonra zararına ama ona bile pişman oldum köşede durması gerekiyor ihtiyaç yoksa ara sıra iyi oluyor el altında olması.
Aslında güçlü bir bilgisayarım var,tek oynuyorum ps5'i. Ortam da yok,abimle fc atarız vs diye aldık. Oda işten ötürü oynayamıyor,sanki istediğim bir şey var ps5'te ama olmuyor gibi. Güncel oyunları alamadıkça ps5'in anlamı çok olmuyor.
Bir oyun olmuş 2-3 bin TL. Sanki ekran kartını daha da arttırsam,çok daha pratik olacak gibime geliyor. 4K hikayeli oyunlara geçiş gibi.

Aslında güçlü bir bilgisayarım var, tek oynuyorum PS5'i. Ortam da yok, abimle FC atarız vs diye aldık. Oda işten ötürü oynayamıyor, sanki istediğim bir şey var PS5'te ama olmuyor gibi. Güncel oyunları alamadıkça PS5'in anlamı çok olmuyor.
Bir oyun olmuş 2-3 bin TL. Sanki ekran kartını daha da arttırsam, çok daha pratik olacak gibime geliyor. 4K hikayeli oyunlara geçiş gibi.

Ortak bulun PS5 üzerinde hocam o zaman oyunlar daha ucuza geliyor rahatına alışınca PC açasınız gelmiyor yaş ilerledikçe :D

Ortak bulun PS5 üzerinde hocam o zaman oyunlar daha ucuza geliyor rahatına alışınca PC açasınız gelmiyor yaş ilerledikçe :D
Valla 27'yim,artık sınırı geçtim gibime geliyor :D Aile yapsam birisiyle ortak güzel alınır aslında evet

19-20k Maksimum. Çift kol ve Şarj Standı var diyorsun imkansız 15-16 gibi bir fiyata bunlar.
Hocam nakit ihtiyacım var. Kaça koyabilirim ?
Şöyle satış yapıcam : Ps5 dijital versiyon 1 TB,orijinal sarj standı,2 ayrı dualsense orijinal siyah ve beyaz ve playstation kumandası (Orijinal)
1 yıllık psn deluxe,içinde satın aldığım ekstra oyunlar : The last of us 2 remastered,Grand theft auto 5 ps5 versiyonu,resident evil 4 remake.

Son düzenleme:
İthalatçı garantili ise deluxe ve oyunlar hariç dediğim gibi 19-20k gidebilir. İhtiyacınız varsa 19.000'e koyun alıcı çıkabilir diye düşünüyorum. Sahibinden'de zaten pazarlık çok oluyor beğendiğiniz fiyatı veren olursa satarsınız. ( Cihazı çok kullanmadığınızı düşünüyorum şuan zatren 19.900 tek kol fiyatı ithalatçıda 2000 civarı dualsense 2. el zaten konsolu tek 15500 tek kol ile desek. 2. dualsense ve şarj standı ile 18.000 hızlı satılacak bir fiyat bence. Konsol daha fazla paraya sayılabilir nakit ihtiyacınızdan dolayı böyle yazdım. Yurtdışı cihaz değilse birde kutu vs tam olduğunu düşünüyorum. ( Çoktan satmış olabilirsiniz sattığınız fiyatı söylerseniz en azından hızlı elden çıkacağı fiyatı öğrenmiş oluruz. )
Valla 27'yim,artık sınırı geçtim gibime geliyor :D Aile yapsam birisiyle ortak güzel alınır aslında evet

Hocam nakit ihtiyacım var. Kaça koyabilirim ?
Şöyle satış yapıcam : Ps5 dijital versiyon 1 TB,orijinal sarj standı,2 ayrı dualsense orijinal siyah ve beyaz ve playstation kumandası (Orijinal)
1 yıllık psn deluxe,içinde satın aldığım ekstra oyunlar : The last of us 2 remastered,Grand theft auto 5 ps5 versiyonu,resident evil 4 remake.

İthalatçı garantili ise deluxe ve oyunlar hariç dediğim gibi 19-20k gidebilir. İhtiyacınız varsa 19.000'e koyun alıcı çıkabilir diye düşünüyorum. Sahibinden'de zaten pazarlık çok oluyor beğendiğiniz fiyatı veren olursa satarsınız. ( Cihazı çok kullanmadığınızı düşünüyorum şuan zatren 19.900 tek kol fiyatı ithalatçıda 2000 civarı dualsense 2. el zaten konsolu tek 15500 tek kol ile desek. 2. dualsense ve şarj standı ile 18.000 hızlı satılacak bir fiyat bence. Konsol daha fazla paraya sayılabilir nakit ihtiyacınızdan dolayı böyle yazdım. Yurtdışı cihaz değilse birde kutu vs tam olduğunu düşünüyorum.
Yurtdışı cihazı ve 24 ay garantiyi hepsiburadadan satıcısı veriyor. Çok kullanmadım bebek gibi temizliği. Ben 20.000'e bırakıcam. Daha altına vermeyi düşünmüyorum,yazık günah olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı