PS5 Slim ile RTX 3050 oyuncu bilgisayarı takası mantıklı mı?

333542

Kilopat
Sinerji spica oyuncu bilgisayarı.
  • 16 GB RAM.
  • Ryzen 5 3500.
  • Galax RTX 3050 (OC) LED aydınlatmalı.
  • 480GB SSD.
  • ⁠B550 DS3H anakart.
  • ⁠Ranker aydınlatmalı kasa.

- AOC G24spu 165 Hz 23.8' monitör.

- Gigabyte Aorus oyuncu mouse (kullanılmamıştır)

Bu ürünlere karşılık 2 kol 1TB PS5 Slim ile takas teklif ediliyor, sizce mantıklı mı? Avrupa versiyon, son sürüm oldugunu söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı da bana aklı başında insanın yapacağı takas gibi gelmedi. PS5'i iyice kontrol edin eğer takası yapacaksanız. Kim niye RX 6700 gücündeki cihazı 3050'li kasa karşılığında takas eder ki?

Avrupa cihazı Sahibinden'de 15k ben daha fazla ürün veriyorum ayrıca bir tarafında cizik var dedi.

Güç tartışması var fakat süper örnekleme ve kare oluşturma ile dengeler tamamen değişebildiği gibi güncel oyunlar PlayStation 5’te performans modu ile en fazla 60 FPS’te çalışıyor.

PlayStation oyunlarının çok pahalı olması ve PlayStation kütüphanesinin önemli bir kısmının PC’ye gelmiş olması ile şahsen yapacağım bir takas değil. RTX 3050 kullanıyor olan bir kişinin de konsolu satın aldıktan sonra ne kadar oyun satın alabileceğini merak ediyorum.

Mantıklı da bana aklı başında insanın yapacağı takas gibi gelmedi. PS5'i iyice kontrol edin eğer takası yapacaksanız. Kim niye RX 6700 gücündeki cihazı 3050'li kasa karşılığında takas eder ki?

Slim modeli 19k sıfırı yanında monitor veriyorum ben bir de.

Güç tartışması var fakat süper örnekleme ve kare oluşturma ile dengeler tamamen değişebildiği gibi güncel oyunlar PlayStation 5'te performans modu ile en fazla 60 FPS'te çalışıyor.

PlayStation oyunlarının çok pahalı olması ve PlayStation kütüphanesinin önemli bir kısmının PC'ye gelmiş olması ile şahsen yapacağım bir takas değil. RTX 3050 kullanıyor olan bir kişinin de konsolu satın aldıktan sonra ne kadar oyun satın alabileceğini merak ediyorum.

Kitabı kapagına göre yargılamaya devam edersen bu şekilde çok ilerleyemezsin ben 3050 ile istedigim her oyunu oynayabildim ve bana gayet yetiyor isteseydim daha ilerisini de alabilirdim gerek yok fakat PS aldıgımda oyun alamayacağım anlamına gelmez.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı