PS5 Slim kasa alınır mı?

4ndre

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben PS5 Slim almayı düşünüyorum. Fakat internette cihaz fat kasaya göre fazla ısınıyor, gürültü çıkarıyor gibi söylentiler vardı. Bunlara göre fat kasa almayı düşündüm (yurt dışı olduğu için çok fark yok) ama depolaması 800 GB ve 200 GB'a yakın bir kısmını zaten kullanamıyorsun. Slim ise 1 TB. Slim'i almayı planlıyorum. Şikayetleri fazla bir sorun çıkarır mı?

Son düzenleme:
PS5 Digital Slim aldım yaklaşık 1 ay önce, GoW Ragnarok'da pik noktaya ulaştı. Ancak kulağımı tırmalayan bir durum yok. Isınma konusunda haliyle ısınıyor ancak Fat kasaya göre değerlendiremem sanırım 3-5 derece daha sıcak.

Disk sıkıntısı bunda da var bu arada, 1 TB yazıyor ancak 800 küsür GB ile geliyor.

Hocam en azından 600 GB'dan iyidir diye düşündüm. Siz yeniden alacak olsaydınız fat mı alırdınız Slim mi?
Slim alırdım yine hocam. Fat bence kaba duruyor ve stand olmadan dikey durması biraz zor. Slim daha kompak bir cihaz ve dediğim gibi performansa yansayan en ufak bir negatiflik yok.

Yerinizde olsam kesinlikle göz zevkime hitap eden kasa tipi hangisiyse onu alır geçerdim hocam. Ben depolama meselesine çok takılmıyorum çünkü bir oyunu bitirmeden başka bir oyuna geçmiyorum haliyle cihazda da fazla oyun tutmuyorum.

Merhaba. Ben PS5 Slim almayı düşünüyorum. Fakat internette cihaz fat kasaya göre fazla ısınıyor, gürültü çıkarıyor gibi söylentiler vardı. Bunlara göre fat kasa almayı düşündüm (yurt dışı olduğu için çok fark yok) ama depolaması 800 GB ve 200 GB'a yakın bir kısmını zaten kullanamıyorsun. Slim ise 1 TB. Slim'i almayı planlıyorum. Şikayetleri fazla bir sorun çıkarır mı?
İki kasa tipi de çok başarılı. Fat kasanın artısı içinden dik tutma standı çıkıyor slim ise 120GB falan daha fazla depolama ile geliyor yani 1-2 oyun daha depolamada durur ama oyunu bitirdikten silen biriyseniz ve aynı anda 8-10 tane oyunu bitirmeye çalışmıyorsanız sizi ilgilendiren bir detay değil bu.
Benim gözümde slim çok daha tipsiz bir cihaz ve üst kapakları parlak olduğu için çizikleri belli zaman sonra sırıtıyor. Fat kasa daha yakışıklı ve cihazları dikey kullanmak için stantla gelmesi çok önemli. Bu benim fikrim tabi ki siz hangisi ucuzsa onu alın derim tip ve stant olayı fark etmiyorsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı