- Makaleler
- 5
Aradaki farkı fazla buldum, bütçeyi sarsar gibi.
PS5 Slim GTA 6 konusunda üzer mi?
Çıkmadan kimse bilemez, kaç FPS çalışır, hangi çözünürlüğü destekler vs. tamamen porta bağlı.
Aradaki farkı fazla buldum, bütçeyi sarsar gibi.
Anladım hocam, bence pro almak hala saçma ama.Hayır 30 FPS.
Sadece Pro da 60 FPS olur.
Anladım hocam, bence Pro almak hala saçma ama.
Anladım hocam, bence Pro almak hala saçma ama.
Herkes o 30FPS açacak bu 60FPS açacak diye peşin peşin konuşmuş ama şu durumu unutuyorsunuz, konsollar ne zaman verdikleri performans sözünü tuttu ki? 60FPS diyecek ama yer yer 45'lere düşecek. 30FPS diyecek yer yer 25'lere inecek bu değerler vs.
Herkes o 30FPS açacak bu 60FPS açacak diye peşin peşin konuşmuş ama şu durumu unutuyorsunuz, konsollar ne zaman verdikleri performans sözünü tuttu ki? 60FPS diyecek ama yer yer 45'lere düşecek. 30FPS diyecek yer yer 25'lere inecek bu değerler vs.
fsr4 fark yaratıcaktır. Belki bu yüzden pro alınabilrir. Ben slim kullanıyorum ama yılbaşı gibi satıp proya yükselteceğim sanırım. gta 6 içinse pro.Aradaki farkı fazla buldum, bütçeyi sarsar gibi.
bu arada çok oyun bağımlısı biri değilim, konsol köşede çürümez değil mi?Bence Pro'da 60 fps oynatmaz. Oynatsa bile 45-60 Fps arası olur. Gta 6 stabil olarak 60 fps PC veya PS6'da oynayabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.