PS5 Spider-Man Edition alınır mı?

Haa, pardon hocam kendimde değilim şu sıralar. :D SL'im güzeldir ya, hem disk girişi de var. Spider-Man Edition güzel duruyor ama çok da elzem bir şey değil gibi.

Yok hocam sorun degil dijital almayı düşünüyorum CD'li oyunlar çok ucuz sayılmaz gerek var mı CD'ye varsa CD'li alabilirim. Yani diskli Slim alacaksam PS5 Spider-Man Edition daha ucuza gelmiş oluyor içinde oyunda var 22 bin diskli 23.800 Spider-Man Edition.

Oluyor hocam hem dijitalde bazı oyunlar daha ucuz hem de böyle cazip gelemeyen bir oyunun CD koleksiyonunu yapmak akıllıca değil bence.

Tamamdir hocam sağ olun zaten zar zor PS5'e karar verdim gunlerce düşünüp şimdi de yok ozel surum iyi duruyor yok slimin hafızası fazla dusun dur vallahi 😀😀

Hocam ele gayet de oturaklı bir kontrolcüdür ayrıca titreşim konusunda çığır açmış bir teknoloji bence, cidden çok seveceğinizi düşünüyorum.

PS kafelerde FIFA atarken oynadım fakat orada arkadaşlarla oynarken inceleyemiyorsun adaptive trigger haptic feedback filan soylenildigi kadar iyi mi sizce çok soru sordum kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı