Çözüldü PS5 SSD PC'ye takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
14
Daha fazla  
Merhaba. Kardeşimin bilgisayarında yeteri kadar yer olmadığı için (512 GB ve bende de o kadar yer olmasına rağmen dolduramıyorum) PS5 SSD'sini çıkarıp bilgisayara takmak istiyor. Ama PS5'i kullanan tek kişi o değil. Hatta o son zamanlarda neredeyse hiç kullanmıyor. Ben ise kullanmama ve "Yapma böyle çok saçma." dememe rağmen "Parasını ben verdim o yüzden benim ve istediğimi yaparım." diyor. Ama bilgisayarının parasını da ben vermiş olmama rağmen dediğime karşı çıkıyor. Yapmamasını istememin sebebi de şu: Konsolda Pavlov Shack, Battlefield 5, War Thunder ve FC24 var. Eğer SSD'yi çıkarıp kendi bilgisayarına takarsa bu oyunları tekrar satın almak ve indirmek gerekir diye düşünüyorum. Üstelik ayda 200 GB hakkımız var. Yeni SSD al onu tak bilgisayarına daha mantıklı olur diyorum bu çok saçma diyor. Sizce yaparsa benim dediğim gibi mi olur ve onu nasıl ikna edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam SSD takılır. Ayrıca SSD'yi söktüğünüz zaman oyunları tekrar satın alma diye bir şey yok. Oyun sonsuza (?) kadar kütüphanede kalır.

(?): Son zamanlardaki Ubisoft'un yaptığı saçmalık.
Hocam SSD takılır. Ayrıca SSD'yi söktüğünüz zaman oyunları tekrar satın alma diye bir şey yok. Oyun sonsuza (?) kadar kütüphanede kalır.

(?): Son zamanlardaki Ubisoft'un yaptığı saçmalık.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı