PS5 şu an alınır mı?

Yer
İstanbul
Şu anda elimde 6 aylık Series S var PS4'ten geçmiştim. 1 yıllık Game Pass üyeliğimin 6 ayı bitti. 1080p TV'de keyifli anlar yaşatıyor Game Pass'te oynamak istediğim ( 20 oyun) ve marketten satın aldığım oyunlarda (3-4 oyun satın aldım) ancak son günlerde telefona zam geldi. Konsolada gelir diye düşünmüyor değilim. Normalde planım 1 hafta içinde 2K monitör alıp koca yazı Series S ile geçirip eylül-Ekim ayı gibi PS5 almaktı. Ancak bir arkadaşım hemen yarın git Series S sat PS5 al dedi sizce mantıklı olur mu? 6 ay üyelikten ve oynamak istediğim 25 oyundan vazgeçmeye değer mi?

1- Çok absürt 8-10 bin TL zam gelmesinden korkuyorum.

2- Ürün zamlanırsa elimdeki Series S cihazınında değeri artmaz mı?

3- Normalde 1 yıl garantili PS5 + 2. Kol + 3D Pulse almak istiyordum. 20-21 bin gibi bir rakam çıkıyor ortaya şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
İthalatçı garantili ps5 14500 TL şu anda. İkinci el 12000 TL’ye bulursunuz. 2. Kol+ Pulse ile 15 bin TL yapar. Series S’i 5-6K gibi bir fiyata satarsınız. 10K gitmiş olur cebinizden paranız varsa direkt geçin bence ps5’e.

PS5 eğer çok oyun oynamayı seven bir insansanız her zaman iyi bir yatırımdır. Bence kesinlikle geçmelisin. Series S genelde arada bir oyun oynayacak yada bütçesi çok kısıtlı kişiler için.

1)O kadar zam olmaz. Heleki Ps5 pro'nun iyice yaklaştığı vakitler.
2)Evet illaha Xbox konsollarıda Sony'e oranla zamlanır.
3)1 yıl garantili ps5 ne demek? (Sanırım 2. El diyorsunuz.)

1 kol + dijital ps5 şu anda 13.500 TL iken gayet alınabilir bir fiyatta;

Yok hocam sahibindende sıfır yurt dışı sony eurasia garantili TR’de 1 yıl garantisi varmış 2. El konsol asla almam

Dijital 14 bine var sıfır ancak garantisi galiba esnafın kendisi veya TR’de 1 yıl sony garantili şuan tam konsol alacak kadar ve 1 yıl deluxe üyeliğe param var kol ve pulse’yi 2 ay sonra anca alabilirim. Ve yaklaşık 4-5 ay 1080P tv’de oynayacağım.

Hocam bence Xbox'ı elinizden çıkartıp ps5 setup çekmek en iyi seçim olacaktır.
Esnaf Xbox Series S ve 2. koluma 6500 çekiyor. 7500-8000 ekleyip Dijital alabilirim CD’li almam gereklimi ? Bozulmasındanda korkuyorum youtubede fan sesli cihaz veya dik kullanımda sıvısı akmış makina gördüm

PS5 eğer çok oyun oynamayı seven bir insansanız her zaman iyi bir yatırımdır. Bence kesinlikle geçmelisin. Series S genelde arada bir oyun oynayacak yada bütçesi çok kısıtlı kişiler için.
Evet oyunlarda fazla zaman geçiyorum. Ek olarak ara sıra bulgaristana giden akrabam ve almanyadan gelen tanıdıklarda oluyor onlarada aldırabilirim belki yanılmıyorsam vergisiz alıyoruz kur üzerinden

Son düzenleme:
Esnaf Xbox Series S ve 2. koluma 6500 çekiyor. 7500-8000 ekleyip Dijital alabilirim CD’li almam gereklimi ? Bozulmasındanda korkuyorum youtubede fan sesli cihaz veya dik kullanımda sıvısı akmış makina gördüm
Öyle bir dedikodu dönüyordu evet, dediğiniz olaydan sonra herkese dikey değil, yatay kullanın dediler. Ondan sonra daha ses seda çıkmadı Yine yanlıştır diyemem ama bence bunlar şehir efsanesi. Ayrıca Ürün Sony euroasia garantiliyse malının arkasında durur.

İlk sorunuza gelecek olursam, evet xbox'ı elinizden çıkarttıktan sonra üstüne 2 katı para eklemeniz gerekecek. Benim üstte linkini attığım model en ucuz sıfır satılan dijital sürüm şu anda.

Yine kişisel tavsiyem;
Biraz daha para ekleyip almışken en iyisini almanız olacaktır. Yani Ps5 Cd'li sürüm.

Çünkü CD'li sürümde hemen takıp oynarsınız, disk sorunu olmaz, kolayca sahibinden gibi sitelerde oyunu bitirdikten sonra satabilirsiniz veya oyunları takaslayabilirsiniz.

Kısacası Cd'li sürümün avantajları dijital sürüme göre çok fazla. Ama az önce dediğim gibi dijital sürüme göre CD'li versiyon biraz daha tuzlu oluyor.

Ps5 Cd'li sürüm aldıktan sonrada Ps kulaklığını ve 2.kolunu yavaş yavaş (ilerde) bütçe olarak rahatladığınızda satın alırsınız.

Bir kez daha en ucuz CD'li sürüm ne kadarmış güncel olarak kontrol edeyim;

500TL'lik fark varmış. Önceden 2000-2500TL arası fark vardı en az. Bende şaşırdım baya.

Hocam bende de seris var aynısını bende düşünüyorum yarın bir gün Game Pass'e bir zam gelse hiçbir olayı kalmayacak bence mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…