HCI
Hectopat
Yarın alıyorum yurt dışı yalan oldu yan çizdiler hep Series S verip 8K ekleyip CD'li alıyorum umarım fan sesi falan yapmaz CUH1216.
Hocam cuh serisi önerilmiyor ilk üretimler olduğu için. Alıcağınız fiyatı söyler misiniz?
Yarın alıyorum yurt dışı yalan oldu yan çizdiler hep Series S verip 8K ekleyip CD'li alıyorum umarım fan sesi falan yapmaz CUH1216.
Yurt disindan getirilen PlayStation'larin 1 yil global garantisi oluyor.
Hocam nereden teyit ediyoruz?Avrupa ürünü olursa ve faturası olursa 1 yıl garantili olur.
Sony Türkiyeyi aradığım zaman öğrendim.Hocam nereden teyit ediyoruz?
Numara nedir hocam? Benim aradığım temsilci Avrupa dahil olmadığını belirtiyor.Sony Türkiyeyi aradığım zaman öğrendim.
series s verip 8bin TL cd'li ps5 CFI1216A modeli 1 yıl esnaftan garantili diğer yerde ise aynı model 2yıl garanti 9bintl istiyor yani PS5 14.500'e geliyor vatanda dijital 19 bin liraHocam cuh serisi önerilmiyor ilk üretimler olduğu için. Alıcağınız fiyatı söyler misiniz?
Size Avrupa'dan ucuza PS5 getirebilirm. Üstüne kar katarak tabii. Ama yine de buradan ucuza satın almış olursun.Şu anda elimde 6 aylık Series S var PS4'ten geçmiştim. 1 yıllık Game Pass üyeliğimin 6 ayı bitti. 1080p TV'de keyifli anlar yaşatıyor Game Pass'te oynamak istediğim ( 20 oyun) ve marketten satın aldığım oyunlarda (3-4 oyun satın aldım) ancak son günlerde telefona zam geldi. Konsolada gelir diye düşünmüyor değilim. Normalde planım 1 hafta içinde 2K monitör alıp koca yazı Series S ile geçirip eylül-Ekim ayı gibi PS5 almaktı. Ancak bir arkadaşım hemen yarın git Series S sat PS5 al dedi sizce mantıklı olur mu? 6 ay üyelikten ve oynamak istediğim 25 oyundan vazgeçmeye değer mi?
1- Çok absürt 8-10 bin TL zam gelmesinden korkuyorum.
2- Ürün zamlanırsa elimdeki Series S cihazınında değeri artmaz mı?
3- Normalde 1 yıl garantili PS5 + 2. Kol + 3D Pulse almak istiyordum. 20-21 bin gibi bir rakam çıkıyor ortaya şu an.
Bakıp yazarım hemen hocamNumara nedir hocam? Benim aradığım temsilci Avrupa dahil olmadığını belirtiyor.
kutuda pal2 yarım dünya varsa avrupa ürünüdürHocam nereden teyit ediyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.