PS5 şu an alınır mı?

Öyle bir dedikodu dönüyordu evet, dediğiniz olaydan sonra herkese dikey değil, yatay kullanın dediler. Ondan sonra daha ses seda çıkmadı :D Yine yanlıştır diyemem ama bence bunlar şehir efsanesi. Ayrıca Ürün Sony euroasia garantiliyse malının arkasında durur.

İlk sorunuza gelecek olursam, evet xbox'ı elinizden çıkarttıktan sonra üstüne 2 katı para eklemeniz gerekecek. Benim üstte linkini attığım model en ucuz sıfır satılan dijital sürüm şu anda.

Yine kişisel tavsiyem;
Biraz daha para ekleyip almışken en iyisini almanız olacaktır. Yani Ps5 Cd'li sürüm.

Çünkü CD'li sürümde hemen takıp oynarsınız, disk sorunu olmaz, kolayca sahibinden gibi sitelerde oyunu bitirdikten sonra satabilirsiniz veya oyunları takaslayabilirsiniz.

Kısacası Cd'li sürümün avantajları dijital sürüme göre çok fazla. Ama az önce dediğim gibi dijital sürüme göre CD'li versiyon biraz daha tuzlu oluyor.

Ps5 Cd'li sürüm aldıktan sonrada Ps kulaklığını ve 2.kolunu yavaş yavaş (ilerde) bütçe olarak rahatladığınızda satın alırsınız.

Bir kez daha en ucuz CD'li sürüm ne kadarmış güncel olarak kontrol edeyim;

500TL'lik fark varmış. Önceden 2000-2500TL arası fark vardı en az. Bende şaşırdım baya.
Şunu akrabama aldırma şansım var Eylül gibi elimde oluyor 9200TL’ye geliyor dijital CD’li sürüm çift kollu veya CD’li + Cod mw2 ise 12900’e geliyor ancak garanti olayını bilmiyorum türkiyede esnafın garantisi için 14-15 veriyorum bilemedim ne yapsam

Dosya Ekleri

• IMG_5423.png
    IMG_5423.png
    147,5 KB · Görüntüleme: 119
Şunu akrabama aldırma şansım var Eylül gibi elimde oluyor 9200TL’ye geliyor dijital CD’li sürüm çift kollu veya CD’li + Cod mw2 ise 12900’e geliyor ancak garanti olayını bilmiyorum türkiyede esnafın garantisi için 14-15 veriyorum bilemedim ne yapsam
Hocam mali anlamda sorununuz yoksa ve hep yıllık ps+ üyeliği alırım derseniz dijital sürüm alınabilir. Yinede CD'li sürüm Türkiye kullanımı için daha mantıklı. Ayrıca yurtdışı Ps5'i Türkiye Ps+ fiyatı üzerinden alabilir misiniz onu bilemem.

Ps5'in ücretini siz ödeyecekseniz, kesinlikle yurtdışından akrabalarınıza aldırmayın 14k'ya Türkiyeden, Türkiye garantili CD'li sürüm alın derim.

Ha ayrıyetten onlardan 1-2 kol ve Ps kulaklığı almalarını isteyebilirsiniz. Tamamen sizde bitiyor olay. Ben önerimi yaptım :)

Hocam mali anlamda sorununuz yoksa ve hep yıllık ps+ üyeliği alırım derseniz dijital sürüm alınabilir. Yinede CD'li sürüm Türkiye kullanımı için daha mantıklı. Ayrıca yurtdışı Ps5'i Türkiye Ps+ fiyatı üzerinden alabilir misiniz onu bilemem.

Ps5'in ücretini siz ödeyecekseniz, kesinlikle yurtdışından akrabalarınıza aldırmayın 14k'ya Türkiyeden, Türkiye garantili CD'li sürüm alın derim.

Ha ayrıyetten onlardan 1-2 kol ve Ps kulaklığı almalarını isteyebilirsiniz. Tamamen sizde bitiyor olay. Ben önerimi yaptım :)
Hocam türkiyede 14 bine 2 yıl sony garantili bulmak zor. Millet xbox gibi avrupa ürünü 1 yıl garantili demişte anlamadım. Yurt dışından ürünü alırsam 4-5bin lira cepte kalıyor ikinci kolu alsam bile :D ücretini ben vereceğim 10-11bin TL birde attığınız 13500TL olan linkin garantisi firmaya aitmiş cihaz bozulsa bazıları yamuk çizebiliyor

Hocam türkiyede 14 bine 2 yıl sony garantili bulmak zor. Millet xbox gibi avrupa ürünü 1 yıl garantili demişte anlamadım. Yurt dışından ürünü alırsam 4-5bin lira cepte kalıyor ikinci kolu alsam bile :D ücretini ben vereceğim 10-11bin TL
Onu hesaba katmamıştım. Yurtdışı alın hocam yanına 2. Kolu ve Ps kulaklığınıda alın :D ama dediğim gibi orda da pek fiyat farkı olduğunu düşünmüyorum siz yine CD'li sürüm almaya çalışın.

Temiz temiz kullanırsanızda bir garantilik durum olacağını düşünmüyorum.

Onu hesaba katmamıştım. Yurtdışı alın hocam yanına 2. Kolu ve Ps kulaklığınıda alın :D ama dediğim gibi orda da pek fiyat farkı olduğunu düşünmüyorum siz yine CD'li sürüm almaya çalışın.

Temiz temiz kullanırsanızda bir garantilik durum olacağını düşünmüyorum.
Bencede CD’li+2. kol + Pulse 16 bine geliyor. Hadi kulaklığı almadım varsayın 13.900TL

Olsun olsun almışken kulaklığıda alın Türkiyede fahiş fiyatlarla ve zamlarla uğraşmayın derim :D bence süper plan kurduk.

Sizin için en iyisi olsun, iyi geceler dilerim.
İyi geceler keşke hepsini buradan alabilsem belki garanti konusunda daha iyi olur ancak 4-5 bin fazla vermek mantıksız geliyor. Ps4 öyle aldım 5 yıl bozulmadı bile

Esnaf Xbox Series S ve 2. koluma 6500 çekiyor. 7500-8000 ekleyip dijital alabilirim CD'li almam gerekli mi? Bozulmasındanda korkuyorum YouTube'da fan sesli cihaz veya dik kullanımda sıvısı akmış makine gördüm.

Aldığımdan beri dik kullanıyorum hiçbir şey olmadı. Fan seside gelmiyor. CD almanıza hiç gerek yok. CD'ler çok pahalı zaten. PS Plus alırsınız 1 yıllık. Çok rahat sizi 1 yıl götürecek oyun var içinde. Bende yıllık Plus ve EA Play aldım.

Aldığımdan beri dik kullanıyorum hiçbir şey olmadı. Fan seside gelmiyor. CD almanıza hiç gerek yok. CD'ler çok pahalı zaten. PS Plus alırsınız 1 yıllık. Çok rahat sizi 1 yıl götürecek oyun var içinde. Bende yıllık Plus ve EA Play aldım.
Yarın alıyorum yurt dışı yalan oldu yan çizdiler hep series s verip 8k ekleyip cd’li alıyorum umarım fan sesi falan yapmaz cuh1216

İthalatçı garantili ps5 14500 TL şu anda. İkinci el 12000 TL’ye bulursunuz. 2. Kol+ Pulse ile 15 bin TL yapar. Series S’i 5-6K gibi bir fiyata satarsınız. 10K gitmiş olur cebinizden paranız varsa direkt geçin bence ps5’e.
Hocam yarın alıyorum çok zam gelecek yoksa 2 yer buldum biri 8bin istiyor 1 yıl garanti veriyor diğeri 9bin istiyor 2 yıl garantiliymiş. Hangisi mantıklı 8’e alırsam 1 yıl garantiden ferargat etsem kol alırım yanına

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı