PS5 tamir ücreti 16.000₺ çıktı

Neden dolara göre hesap yapıyorsunuz ?
Ekonomi değişti diyorlar ya ve anakartta dolar üzerinden olduğu için

Aynısı Redmi 10 2022 telefonda başıma gelmişti :D. Arızasını hatırlamıyorum.
Sonydeki adam bana öneri olarak yeni cihaz al dedi herkes bu durumdan şikayetçi dedi 25.000₺ olan TV ön panel değişimi 16.000₺ böyle fahiş fiyatlar olamaz

Anakart arızası nedeniyle anakart üzerinde yer alan APU, bellekler ve diğer yongaların da değişimi söz konusu ise böyle fahiş bir fiyat çıkmış olabilir.

En iyisi cihazı bu işin erbabı bir elektronikçiye göstermek.

Anakart arızası nedeniyle anakart üzerinde yer alan APU, bellekler ve diğer yongaların da değişimi söz konusu ise böyle fahiş bir fiyat çıkmış olabilir.

En iyisi cihazı bu işin erbabı bir elektronikçiye göstermek.
Sony fiyat vermeden Rech Bilişim var Bursa’da telefon ile görüştüm cihazı görmemiz lazım dediler ben dedim görüştüğüm kişiye anakart arızası var en kötüsünü düşünerek ortalama bi fiyat söyler misin dedim Rech bilişimin söylediği ile Sony söylediği fiyat arasında 2 kat fark var benim burada serzenişim Sony bu kadar fahiş fiyat istemesi,Sony’de ki adam bile dedi zaten Şuan fiyatlardan birçok kişi şikayetçi bi elektronik ürün aldığım zaman markanın servisi yapsın isterdim ama dediğin gibi ürünü istedim geri istanbuldan gelecek ben başka bir usta bulacağım

Sony fiyat vermeden Rech Bilişim var Bursa’da telefon ile görüştüm cihazı görmemiz lazım dediler ben dedim görüştüğüm kişiye anakart arızası var en kötüsünü düşünerek ortalama bi fiyat söyler misin dedim Rech bilişimin söylediği ile Sony söylediği fiyat arasında 2 kat fark var benim burada serzenişim Sony bu kadar fahiş fiyat istemesi,Sony’de ki adam bile dedi zaten Şuan fiyatlardan birçok kişi şikayetçi bi elektronik ürün aldığım zaman markanın servisi yapsın isterdim ama dediğin gibi ürünü istedim geri istanbuldan gelecek ben başka bir usta bulacağım
Garantisi sonlanmış ürünlerde bazı yetkili servisler müşterilerini enayi yerine koyuyor malesef. Ben de Xiaomi'de karşılaşmıştım. Vaktiyle 3 bin liralık cihazda 400-500 liralık basit bir batarya değişimi için yetkili servis 2500 lira fiyat çıkarmıştı. Neymiş efendim batarya ile birlikte ekranın da değişmesi gerekiyormuş. Oysa ki ekranda hiçbir kusur yoktu. En sonunda pili kendim alıp değiştirdim.

Allah bilir sizin PS5'de tamiri için anakart değişiminin gerekmediği bir durumda anakartın değişmesi gerektiğini söyleyip daha büyük bir masraf çıkarıyor olabilirler hiç şaşırmam.

Playstation Türkiye'den çekildi ve artık distribütör ilgileniyor Türkiye pazarı ile. Geçtiğimiz günlerde de oyunlar 2 katı kadar zamlandı. Dolayısıyla servis ücretleri de arttı bu yüzden.

Playstation Türkiye'den çekildi ve artık distribütör ilgileniyor Türkiye pazarı ile. Geçtiğimiz günlerde de oyunlar 2 katı kadar zamlandı. Dolayısıyla servis ücretleri de arttı bu yüzden.
Müşteri hizmetleri devam ediyor,sadece disbiritör değişti Bilkom oldu.adamla sohbet ettik biraz bende sordum bununla bi ilgisi var mı hayır dedi Sony her zaman böyleydi dedi.Sony TV tamir ücretini söyledi panel,anakart ile ilgili uçuk fiyatlar.

Ürünü başka tamirciye götürdüm,benim cihaz için yapılacak birşey olmadığını söyledi dikey kullanımdan dolayı sıvı akmış.Teklif olarak sıfır cihaz ile takas edebilirim dedi benim cihaza 6000₺ saydı parçalarını ayrı satacak sıfır cihazda 20.000₺ 14.000₺ karşılığında cihazı sıfır ile değiştirmeyi önerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı