PS5 Uzun Kullanım Görüşleri

Yeni Uncharted sanmıyorum ama TLOU3 gibi büyük yapımlar gelecek.

Şu ana kadar ne Xbox'dan ne de PS'den büyük bir yapım göremedik. En son Halo Infinite çıkıyordu o da ertelendi. İyi ki geri uyumluluk var da oyun oynayabiliyoruz. Geçen neslin başından ne Xbox One da ne de PS4 de geri uyumluluk yoktu. Cihazlar 2-3 sene süs gibi duruyordu.

Ya gerçekten geriye uyumluluk bulunmaz bir nimet. Ben ve benim gibiler için harika oldu. Ben PS3'ten geçince PS4 oyunları da benim için yeni nesil oldu şimdi . Benim şu anda kütüphanemin %80'i PS4 oyunu .

Ya gerçekten geriye uyumluluk bulunmaz bir nimet. Ben ve benim gibiler için harika oldu. Ben PS3'ten geçince PS4 oyunları da benim için yeni nesil oldu şimdi. Benim şu anda kütüphanemin %80'i PS4 oyunu.

Kesinlikle. Bende de çoğunluk Xbox One hatta Xbox 360 oyunu. PS studios yine senede 1-2 sağlam oyun çıkartıyor. Xbox Game studios içinde birçok şirket var. Daha geçen bethesda da geldi ama Xbox One neslinde 5-6 oyun haricinde çok bir şey yapmamışlar. Ama son zamana baktığımız zaman gears 5 müthiş bir oyun olmuş. Hatta yılın oyunu sürümü bile var.

Ama son zamana baktığımız zaman Gears 5 müthiş bir oyun olmuş. Hatta yılın oyunu sürümü bile var.
PS'in en ölü PS4 özel oyunu olan Horizon'dan bile düşük puan alan meşhur Gears 5...

Ayriyeten, X 360 zamanında çıkan ilk Gears oyunundan daha kötü bir oyun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS'in en ölü PS4 özel oyunu olan Horizon'dan bile düşük puan alan meşhur gears 5..

En ölüsü 71 puan alan Days Gone değil miydi? Ayrıca bu iki farklı tür oyunu nasıl karşılaştırabiliriz? PS de kaç tane nişancı oyunu var?

En ölüsü 71 puan alan Days Gone değil miydi?
Pardon, 2. en ölüsü.
Ayrıca bu iki farklı tür oyunu nasıl karşılaştırabiliriz?
Maalesef 8. nesilde Xbox'a Gears 5, Ori ve FH 4 dışında doğru dürüst 1. parti oyun çıkmadığı için karşılaştıramıyorum.
PS'de kaç tane nişancı oyunu var?
Uncharted 4 mesela. Kat be kat daha üstün. TLoU 2? Yine kat be kat üstün.

Peki hocam sizlerin gamepad ne alemde ?
Titreşim , hissiyat bunlar birebir aynı değildir umarım 8. nesi gamepad ler ile .
Bir de tuşlar fazla ses çıkarıyor deniyordu azalmış mı 9. nesil ile beraber ?
Xbox tarafına sıcak bakamamın büyük sebeplerinden biri de şu gamepad olayı.

@KİNGSEMİH 9. nesil gamepadin tek farkı D-pad.
Tuş sesi az.

Biraz da Xbox hak ediyor ama satış yapamamayı. Koca bir 7 sene için tekrar eski jenerasyonun kolunu sunmak da nedir?
Microsoft yeni nesil konsol çıkardı çıkış oyunu yok. Bu insanlar eski oyunları oynayacaksa ne yapsınlar Series X'i.
Yazılım olarak bile konsolun ara yüzü aynı tutulmuş.
Adam One X'i bırakıp Series X'e geçti diyelim bir açacak konsolu arayüz zaten aynı ondan sonra tuttuğu gamepad aynı girdiği oyun aynı çünkü yeni nesil oyunu yok.
Konsol çok serin olmuş ses yapmamış kime ne yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…