PS5 ve PC için gamepad önerisi

f710
Ozaman Dualsense Edge al geç.

F710 çok kütük bir kol. Elinde düzgün birşey aldığın zaman fiyat farkının nedenini anlıyorsun çok rahat. Şu dönem bana bedava verseler küfür edilmiş olarak sayarım.
kol kası yapmak için birebir gerçekten.

Xbox 9. Nesil al PC ile en uyumlusu o diğer gamepadlerde sorun yaşarsın
Hocam derdim sadece PC degil ama başlıkta yazıyor :)

f710

kol kası yapmak için birebir gerçekten.

Hocam derdim sadece PC degil ama başlıkta yazıyor :)
Şunu diyebilirim. Hikayeli oyun oynayıp da haptic feedback falan olmasa gene sorun değil ama çoğu PS5+PC beraber çalışan Pro Controller'da titreşim bile yok. Her ikisi için çalışsın diyorsan tek seçenek Dualsense Edge yoksa tek tek PC ve PS5 için ayrı kontrolcü alman lazım.

Şunu diyebilirim. Hikayeli oyun oynayıp da haptic feedback falan olmasa gene sorun değil ama çoğu PS5+PC beraber çalışan Pro Controller'da titreşim bile yok. Her ikisi için çalışsın diyorsan tek seçenek DualSense Edge yoksa tek tek PC ve PS5 için ayrı kontrolcü alman lazım.

Wolverine bu kadar kötü bir kol mu?

Kol kötü değil. Ama ergonomisi çok iyi sayılmaz. Titreşimi yok. Bir dönem kullanıp sattım sonra. O yüzden hikayeli oyun oynuyorsan cidden önermem.
merhaba konuyu hortlatıyorum özür dilerim ama.bende sadece pc ve hikayeli oyunlarda kullanmak için kol arıyorum.sizce vader4pro mu yoksa apex4 mü daha iyidir.yada başka bir öneriniz varmıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı