PS5 vs PC

PS sizi daha uzun süre götürür ama tek amacınız oyun ise. Tek amaç oyun ise ve oyunlara para veririm derseniz PS5 ama tek amaç oyun değilse PC. Tabii Steam'in de artık PS Store'dan aşağı kalır yanı yok.

PS sizi daha uzun süre götürür ama tek amacınız oyun ise. Tek amaç oyun ise ve oyunlara para veririm derseniz PS5 ama tek amaç oyun değilse PC. Tabii Steam'in de artık PS Store'dan aşağı kalır yanı yok.
En azından sitelerden key alıp daha ucuza oyun düşürebiliyorsunuz hocam. Ya da en berbat ihtimalde korsan. PS5'in böyle bir imkanı da yok zaten kırılabilen sayılı cihaz var. Ayrıca Steam'de 100-150 TL altı halen sağlam oyunlar bulunabiliyorken PS Store'da 300 altı oyun bulmak imkansız.

En azından sitelerden key alıp daha ucuza oyun düşürebiliyorsunuz hocam. Ya da en berbat ihtimalde korsan. PS5'in böyle bir imkanı da yok zaten kırılabilen sayılı cihaz var. Ayrıca Steam'de 100-150 TL altı halen sağlam oyunlar bulunabiliyorken PS Store'da 300 altı oyun bulmak imkansız.

Doğru malum yollarla PC daha mantıklı olur. PS oyunlarına para bayılabikecek ise PS daha mantıklı.

PS oyunlarına güzel para bayılmanız gerekebilir. Bir sefer PC alarak PC'den her işinizi görebilirsiniz ve illaki oyunları da satın almak zorunda değilsiniz. 20 bin TL'ye dizilebilecek güzel sistemler var. Sistem önerisi konusu açarsanız yardımcı olmak isteriz.

Açıklama yapmaktan yoruldum, hala PC önerenler var tek cevabım PS5 yönünde olacaktır.
PS5 ve PC sahibi olarak bu yoruma güldüm. Son zamlardan sonra PS5'de nasıl oyun oynamayı planlıyorsunuz? Triple A oyunlar 500'den başlıyor son kale olan Plus'da yıkıldı 2000 TL oldu PS5'i alıp Astro's Playroom'a 900 saat gömeceksiniz galiba :D

Sen en ufak oyuna 300 400 lira vermeye devam et dostum. Ve sadece oyun oyna. Ben PC'den hem bedava oyun oynayıp hem tüm işlerimi halledeyim.

Adam oyun oynamak için PS5 istiyorsa niye PC alsın bana bunu söyler misin? Çok sevdiğin PC için 1 işlemciye 2000 TL vermeye devam et. Her sene upgrade için para biriktirmeye devam et hocam.

Adam oyun oynamak için PS5 istiyorsa niye PC alsın bana bunu söyler misin? Çok sevdiğin PC için 1 işlemciye 2000 TL vermeye devam et. Her sene upgrade için para biriktirmeye devam et hocam.

Her sene upgrade? Dostum 20k ya PC alırsan seni uzun süre üzmez. PC almasının sebebi oyunları bedava oynayabilir. Gidip AAA oyuna 1000 TL vermez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı