ellma
Hectopat
Daha fazla
Her sene upgrade? Dostum 20k ya PC alırsan seni uzun süre üzmez. PC almasının sebebi oyunları bedava oynayabilir. Gidip AAA oyuna 1000 TL vermez.
Adil bir ülkede yaşamıyoruz derim her zaman, bu yüzden oyun fiyatlarına şaşırmıyorum ben. Korsanı da desteklemiyorum. Bütçe dağılımı hiç iyi değil ve her geçen gün ekonomi kötüye gidiyor. Şaşırmıyorum fakat PC kalesinde oyunlar ucuz değil yine. Ve uzun süreden kastın Max 4-5 yıl olur çünkü sürekli RTX gibi ekran kartları üstüne koyarak gelişmeye devam ediyor, işlemciler bazında da aynı hızla ilerlemeye devam ediyor. Fakat alabileceğin bir PS5 seni 7-8 yıl götürür destek konusunda ve oyun konusunda. Rahatlığı başka bir seviye, koltuğuna oturup kolu eline alıyorsun ve rahatlıkla oyun oynuyorsun, PC'de olan gibi kambur oyun oynamıyorsun. Özel oyunlar bazında da her sene yeni exclusive oyunlar çıkmaya başladı, daha da duyurulacak, Sony hızını alırsa Detroit gibi Ghost of Tsushima gibi, Spider-Man 2 gibi yeni ve güzel exclusiveler görebiliriz. Diyeceksin e bunlar PC'ye geliyor? Fakat PS5'te verdiği keyfi veriyor mu? Tabii ki de hayır, vermiyor. Her anlamda PS5 Türk bir oyuncu için çok daha ucuza gelecektir. Oyunlara verilen 1000TL yerine gidip PS Plus yıllık 2800 verirsin en azından uzun süre oyun oynarsın. Uzun vadede gerçekten kârlı bir sistem. Coderlık gibi iş gibi amaçlarınız var ise PC toplayın fakat oyun oynayacaksanız şu anda en ideal PS var. Xbox önerenler içinse söyleyeceklerim şu PC Game Pass ile Xbox aynı oyunlara sahip dostlarım, yani bir Series X'e vereceğiniz paraya gidip PC toplayıp aynı oyunları oynarsınız.
PS5 ve PC sahibi olarak bu yoruma güldüm. Son zamlardan sonra PS5'te nasıl oyun oynamayı planlıyorsunuz? Triple a oyunlar 500'den başlıyor son kale olan Plus'da yıkıldı 2000 TL oldu PS5'i alıp Astro's Playroom'a 900 saat gömeceksiniz galiba![]()
Evet öyle bir şey aklımda var
Son düzenleme: