Enes0798 Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar, ben PlayStation alacağım ama hangisini alacağım karar veremedim. İkisine de param yetiyor, sizce hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2023
Arkadaşlar, ben PlayStation alacağım ama hangisini alacağım karar veremedim. İkisine de param yetiyor, sizce hangisini almalıyım?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 14 Ağustos 2023 #11 ekran dedi: PC topla. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş belki konsola alışık olabilir. PS5 çünkü ray traycing SSD bunlar bile almaya yeter 120 FPS. Artı 0 Eksi
ekran dedi: PC topla. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş belki konsola alışık olabilir. PS5 çünkü ray traycing SSD bunlar bile almaya yeter 120 FPS.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Ağustos 2023 #12 MzSe dedi: Hocam arkadaş belki konsola alışık olabilir. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyunu 60FPS+ oynayabilecekken 30FPS takılı kalması saçma ayrıca gamepad alabilir alışıksa. Artı 0 Eksi
MzSe dedi: Hocam arkadaş belki konsola alışık olabilir. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyunu 60FPS+ oynayabilecekken 30FPS takılı kalması saçma ayrıca gamepad alabilir alışıksa.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #13 MzSe dedi: Hocam arkadaş belki konsola alışık olabilir. PS5 çünkü ray traycing SSD bunlar bile almaya yeter 120 FPS. Genişletmek için tıkla... 22000 TL'ye 4060 Ti sistemler var Cyberpunk Ray Tracing açık ultrada DLSS 3 açık 90 FPS veriyor PS5 daha Ray Tracing bile açamıyor Cyberpunk'da. MzSe dedi: Hocam arkadaş belki konsola alışık olabilir. PS5 çünkü ray traycing SSD bunlar bile almaya yeter 120 FPS. Genişletmek için tıkla... Sadece FPS oyunlarında 120FPS desteği var. Artı 0 Eksi
MzSe dedi: Hocam arkadaş belki konsola alışık olabilir. PS5 çünkü ray traycing SSD bunlar bile almaya yeter 120 FPS. Genişletmek için tıkla... 22000 TL'ye 4060 Ti sistemler var Cyberpunk Ray Tracing açık ultrada DLSS 3 açık 90 FPS veriyor PS5 daha Ray Tracing bile açamıyor Cyberpunk'da. MzSe dedi: Hocam arkadaş belki konsola alışık olabilir. PS5 çünkü ray traycing SSD bunlar bile almaya yeter 120 FPS. Genişletmek için tıkla... Sadece FPS oyunlarında 120FPS desteği var.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.746 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #14 PS5 alın. Bütçeye göre PC de alınabilir tamamen size kalmış. Artı 0 Eksi
KS KS Enes0798 Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #15 Hepinize çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için sizi beklettiğim içinde özür dilerim. Arkadaşlar hepinizin tavsiyeleri için teşekkür ederim ben PlayStation 5 aldım hepinize tekrardan teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Hepinize çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için sizi beklettiğim içinde özür dilerim. Arkadaşlar hepinizin tavsiyeleri için teşekkür ederim ben PlayStation 5 aldım hepinize tekrardan teşekkür ederim.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Ağustos 2023 #16 Enes0798 dedi: Arkadaşlar, ben PlayStation alacağım ama hangisini alacağım karar veremedim. İkisine de param yetiyor, sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... PS5 tabiki Ahmsef dedi: Soru mu bu? Tabii ki de PS5. Hatta 5 bin daha ekleyebiliyorsanız PS5 Pro bu yıl tanıtılacak gibi. Onu bekleyip onu alın. Genişletmek için tıkla... 5 bin tl daha fazla olacağını zannetmiyorum zaten 2025 yılında felan tanıtılır yani daha baya var. Artı 0 Eksi
Enes0798 dedi: Arkadaşlar, ben PlayStation alacağım ama hangisini alacağım karar veremedim. İkisine de param yetiyor, sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... PS5 tabiki Ahmsef dedi: Soru mu bu? Tabii ki de PS5. Hatta 5 bin daha ekleyebiliyorsanız PS5 Pro bu yıl tanıtılacak gibi. Onu bekleyip onu alın. Genişletmek için tıkla... 5 bin tl daha fazla olacağını zannetmiyorum zaten 2025 yılında felan tanıtılır yani daha baya var.