PS5 vs PS4 vs Xbox Series S

Konuyu okumadan cevap veriyorsunuz bir de hocam arkadaş 50 - 100 liraya düşen oyunları alabileceğinden bahsetmiş konuda ayrıca Batman Arkham night sadece PS Plus kütüphanesine dahil bilmeden konuşmayın.

Hepsinden kastım AC lerdi hocam.

Ayrıca bu tarz indirimlerde Microsoft Store'da daha çok yaşaniyor.

Bu tarz paketler ucuz fiyatlara düşüyor.

PS'nın en çok sevilen oyunları hala sattıkları için PS plusa gelmiyor hocam 2019 yılında çıkmış The Last of Us 2 2018 yılında çıkmış Spider-Man 1 oyunları hala daha PS plusa dahil değil sizin de dediğiniz gibi PS'in bile dışladığı ve artık pek satmayan oyunları anca getiriyorlar.

Spider-Man 1 zaten Plus'ta vardı bir süre sonra kaldırıldı TLOU 2 ise aynı 1. oyun gibi PC'ye çıktıktan bir süre sonra eklenecektir. Bu arada PS'nin dişladigi oyunlar TLOU 1,GoW, Uncharted, serisi mi?

Spider-Man 1 zaten Plus'ta vardı bir süre sonra kaldırıldı TLOU 2 ise aynı 1. oyun gibi PC'ye çıktıktan bir süre sonra eklenecektir.

E arkadaş PS Plus'u şimdi aliyor eskiden var olan oyunu ne yapsın? Ve yine bahsettiğim noktaya geliyoruz önemli olan eklenmesi değil ne zaman eklendiği oyun cıkışından 5 yıl sonra ekleniyor PS plusa sonra diyorsunuz PS Plus Game Pass'den daha iyi sadece PS Plus kütüphanesi yetmez PS5 kullanıcısına ama Xbox kullanıcısına sadece Xbox Game Pass yeter çünkü PS plusa kıyasla çok daha fazla yenilenen bir kütüphane arkadaş konsolu aldıktan sonra PS bir oyun çıkartsa PS plusa verdiği para gibi gidip bir de exc oyuna 3000 lira vermek zorunda ama Xbox Game Pass'e para verdiğinde exc oyuna para falan vermek zorunda kalmiyor.

Satın alamiyacağı oyunlar için PS5 alsınmı diyorsunuz yani :D

Yenilenebilirlik açısından Game Pass'e yakın değil hocam.

Siz sevmiyorsunuz diye o oyunlar kötü olmuyor sadece 2 ayda Stalker 2 indiana jones gibi oyunlar geldi siz koskoca kütüphaneye adamakıllı birkaç oyun vardır diyorsunuz son 3 ayda gelen oyunların arasında bile saatlerinizi gömeceğin adamakıllı dediğiniz oyunlardan var.

Yeni mesajınızda 50 -100 TL oyun demişsin 90 TL indirimler ile unc 4 ve 5 alınabiliyor bunun yaninda aynı Xbox'daki gibi indirimler de oluyor cihaza sahip olmama rağmen oyunları aldım indirimden bekleyip alabilir.
Ayrıca ben sevmiyorum diye bir şey yok değerlendirmeleri internetden kendin aç bak. Indiana jones demişsin oyun çöp gibi RDR 2'nin çıktığı tarih beli ona ragmen bile Xbox özel oyunundan daha kaliteli Xbox istediği kadar oyun yapsın PS oyunlarına yetisemez 3. taraf bazı kaliteli oyunlarda olmasa Xbox'a konsol denmez. Bir de PS Plus kütüphanesine laf etmeden önce aç bir bak birkac tane özel oyun olmayabilir ama onun dışında oldukça kaliteli oyunlar var gamepass kütüphanesi gibi çarman çorban oyunlarla dolu değil parasını ödüyorsun krallar gibi kaliteli oyunlari oynuyorsun. Tabi Xbox konusu açılınca bide mezardan çıkıyorsun o ayrı konu.

Yeni mesajınızda 50 -100 TL oyun demişsin 90 TL indirimler ile unc 4 ve 5 alınabiliyor bunun yaninda aynı Xbox'daki gibi indirimler de oluyor cihaza sahip olmama rağmen oyunları aldım indirimden bekleyip alabilir.
Ayrıca ben sevmiyorum diye bir şey yok değerlendirmeleri internetten kendin aç bak. Indiana jones demişsin oyun çöp gibi RDR 2'nin çıktığı tarih beli ona ragmen bile Xbox özel oyunundan daha kaliteli Xbox istediği kadar oyun yapsın PS oyunlarına yetisemez 3. taraf bazı kaliteli oyunlarda olmasa Xbox'a konsol denmez. Bir de PS Plus kütüphanesine laf etmeden önce aç bir bak birkac tane özel oyun olmayabilir ama onun dışında oldukça kaliteli oyunlar var Game Pass kütüphanesi gibi çarman çorban oyunlarla dolu değil parasını ödüyorsun krallar gibi kaliteli oyunlari oynuyorsun. Tabii Xbox konusu açılınca bir de mezardan çıkıyorsun o ayrı konu.

Değerlendirmele aç kendin bak diyorsun sonra 87 metacritici olan oyuna çöp diyorsun bu kadar taraflı olmayın ayrıca benim imzamdada yazdığı gibi ben konsol konularında mesaj atiyorum diğer konularla ilgilenmiyorum.

Hepinize cevaplar için çok teşekkür ederim.
Eğer kendisini 3 sene idare edebilecekse ve 1080p 60FPS'de kafayı yemeyecekse PS4 slim/pro almak istiyor arkadaş. Kafası cidden karıştı bir yanda oyun fiyatları ve kas gücüyle öne çıkan Series S var diğer tarafta kalitesi tartışmasız oyunlara sahip PS Plus bulunduran PS4 Slim/Pro var. Aslında direkt Series S alacaktı ama PS oyunları bayağı tavlamış gibi.
PS5ede bakacak ama 3 sene için cidden gidip de 17 18bin verip üstüne bir de 2500'de üyeliğe vermek ne kadar mantıklı bilemedim.

Değerlendirmele aç kendin bak diyorsun sonra 87 metacritici olan oyuna çöp diyorsun bu kadar taraflı olmayın ayrıca benim imzamdada yazdığı gibi ben konsol konularında mesaj atiyorum diğer konularla ilgilenmiyorum.

Konsol = Xbox tabii sizin için onu geç bir kere bir oyundan bahsetme bana Total'e bak sen git konu oluştur anketlere bak bi oyunla olmaz o işler.

Kaliteli ve karman çorman olmayan kütüphane budur hocam bencede:

Sunucu hatasından dolayı SS'ler yüklenmiyor PS Plus ilk 3 sayfayı atmıştım bakabilirsiniz üşenmezseniz :D

Kaliteli ve karman çorman olmayan kütüphane budur hocam bence de:

E arkadaş PS Plus'u şimdi aliyor eskiden var olan oyunu ne yapsın? Ve yine bahsettiğim noktaya geliyoruz önemli olan eklenmesi değil ne zaman eklendiği oyun cıkışından 5 yıl sonra ekleniyor PS plusa sonra diyorsunuz PS Plus Game Pass'den daha iyi sadece PS Plus kütüphanesi yetmez PS5 kullanıcısına ama Xbox kullanıcısına sadece Xbox Game Pass yeter çünkü PS plusa kıyasla çok daha fazla yenilenen bir kütüphane arkadaş konsolu aldıktan sonra PS bir oyun çıkartsa PS plusa verdiği para gibi gidip bir de exc oyuna 3000 lira vermek zorunda ama Xbox Game Pass'e para verdiğinde exc oyuna para falan vermek zorunda kalmiyor.

Bakın PC de game Pass PS5'te PS Plus kullanan biriyim amacim Game Pass'i gömmek PS Plus'u övmek degil ama Xbox'un exclusive oyunlarıni kim ne yapsın sadece Forza'da bir etkilesim var adam TLOU 2 gibi bir oyun yapmış hala mükemmel bir etkilisim var ve getirmiyor plusa ki yakın zamanda getirecektir zaten Plus'ta olmayan bir GoW Ragnarok ve TLOU 2 var diğer exclusivelerin hepsi var denilebilir.

Konsol = Xbox tabii sizin için onu geç bir kere bir oyundan bahsetme bana Total'e bak sen git konu oluştur anketlere bak bir oyunla olmaz o işler.

Ben Xbox oyunları PS oyunlarından kalitelidir demiyorum zaten arkadaşın bahsettiği konular çercevesinde Xbox daha mantıklı diyorum daha okuduğunuzu anlamiyorsunuz PS her oyun cıkarttığında 3 bin lira verebilecek bir adam PS alsın diyorum bende zaten.

Bakın PC de game Pass PS5'te PS Plus kullanan biriyim amacim Game Pass'i gömmek PS Plus'u övmek degil ama Xbox'un exclusive oyunlarıni kim ne yapsın sadece Forza'da bir etkilesim var adam TLOU 2 gibi bir oyun yapmış hala mükemmel bir etkilisim var ve getirmiyor plusa ki yakın zamanda getirecektir zaten Plus'ta olmayan bir GoW Ragnarok ve TLOU 2 var diğer exclusivelerin hepsi var denilebilir.

Bende zaten yenilenebilirlikten bahsediyorum 2014 - 2019 arasında çıkmış oyun PS plusa dahil olmasında nereye dahil olsun? Şimdi yarın oyun çıksa PS plusa dahil mi olacak? Eski oyunların varlığı farklı ben yarın çıkacak oyunlardan bahsediyorum eski oyunlar bittikten sonra ne yapacak arkadaş konsolu oyunda alacak bütçesi yok çöpemi atsın?

Ben Xbox oyunları PS oyunlarından kalitelidir demiyorum zaten arkadaşın bahsettiği konular çercevesinde Xbox daha mantıklı diyorum daha okuduğunuzu anlamiyorsunuz PS her oyun cıkarttığında 3 bin lira verebilecek bir adam PS alsın diyorum bende zaten.
Sen ilk kendi kendine cevap vermeyi bırak PS sahibi olan en azından o oyunu oynayabilicek birazda bekler indirimle alır. İlla PS plusa da eklenecek ordada bitirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı