PS5 vs PS4 vs Xbox Series S

Hepinize cevaplar için çok teşekkür ederim.
Eğer kendisini 3 sene idare edebilecekse ve 1080p 60FPS'de kafayı yemeyecekse PS4 slim/pro almak istiyor arkadaş. Kafası cidden karıştı bir yanda oyun fiyatları ve kas gücüyle öne çıkan Series S var diğer tarafta kalitesi tartışmasız oyunlara sahip PS Plus bulunduran PS4 Slim/Pro var. Aslında direkt Series S alacaktı ama PS oyunları bayağı tavlamış gibi.
PS5ede bakacak ama 3 sene için cidden gidip de 17 18bin verip üstüne bir de 2500'de üyeliğe vermek ne kadar mantıklı bilemedim.

Dostum iki kavga eden fanboyu dinleme, eğer arkadaşını 30 FPS rahatsız etmeyecekse PS4 Pro, edecekse PS5 alsın. Bunu Xbox Series S'e sahip biri olarak söylüyorum.

Sen ilk kendi kendine cevap vermeyi bırak PS sahibi olan en azından o oyunu oynayabilecek biraz da bekler indirimle alır. İlla PS plusa da eklenecek orada da bitirir.

İllaki evet hocam 5 yıl sonra ekleniyor beklenir bir şey yok indirimde 3000'den 1500'e düşmesi bence de cok ucuz.

Ben Xbox oyunları PS oyunlarından kalitelidir demiyorum zaten arkadaşın bahsettiği konular çercevesinde Xbox daha mantıklı diyorum daha okuduğunuzu anlamiyorsunuz PS her oyun cıkarttığında 3 bin lira verebilecek bir adam PS alsın diyorum bende zaten.
Ya arkadaşım Xbox alacağıma PC alırım daha iyi ne farkı var PC den. hemde ne 3 binlirasi PS de bir indirim bitmeden diğeri başlıyor Tlou 2 remastered indirimsiz 1200 GoW ragnarokte indirimle 1400 e felan düşüyor gran turismo 7 de 1000 lira şuan.

Dostum iki kavga eden fanboyu dinleme, eğer arkadaşını 30 FPS rahatsız etmeyecekse PS4 Pro, edecekse PS5 alsın. Bunu Xbox Series S'e sahip biri olarak söylüyorum.

PS4 Pro'ya neden para versin her an desteği kesilebilir piyasada PS4 Pro 11 civarında 3-4 koyar 2. el PS5 alırım.

Dostum iki kavga eden fanboyu dinleme

Şu kısımda haklısın diğer kısımda haksızsın hocam sadece kütüphaneden oynayamacasak olsa bende PS al derim arkadaş sadece kütüphaneden oynayacak oyunları niye PS alsın? Ayrıca eski nesil almaya ne gerek var yeni nesil alabilecek bütçe varken 2. el PS4 Pro fiyatları Series S'den bile pahalı PS4 Pro almak bu dönemde saçmalıktır.

Ya arkadaşım Xbox alacağıma PC alırım daha iyi ne farkı var PC'den. Hem de ne 3 binlirasi PS de bir indirim bitmeden diğeri başlıyor TLOU 2 Remastered indirimsiz 1200 GoW ragmarokte indirimle 1400'e falan düşüyor Gran Turismo 7 de 1000 lira şu an.

Adam konuda PC alacağım dememiş ben adama PC almasınmı diyorum alsın iyi bir PC Xbox'dan da PS'dan da mantıklıdır ayrıca indirimde 1400 1000 diyorsunuz hala fanboy olmayında adamın bütçesine bakın bir adam en fazla 50 - 100 liraya oyun alırım diyor 1000 lira diyorsun.

Eğer kendisini 3 sene idare edebilecekse ve 1080p 60FPS'de kafayı yemeyecekse PS4 slim/pro almak istiyor arkadaş. Kafası cidden karıştı bir yanda oyun fiyatları ve kas gücüyle öne çıkan Series S var diğer tarafta kalitesi tartışmasız oyunlara sahip PS Plus bulunduran PS4 Slim/Pro var. Aslında direkt Series S alacaktı ama PS oyunları bayağı tavlamış gibi.
PS5ede bakacak ama 3 sene için cidden gidip de 17 18bin verip üstüne bir de 2500'de üyeliğe vermek ne kadar mantıklı bilemedim.

Hocam eski nesili asla önermem PS4 fiyatları Series S ile hemen hemen aynıyken PS4 Pro fiyatları Series S'den bile pahalı Series S yeni nesil konsol diğeri eski nesil bu dönemde eski nesil almaya ne gerek var aynı paraya yeni nesil varken yarın bir gün yeni nesile bir oyun çıksa ve oyunu beğense arkadaş oynayamiyacak desteği çoktan bitti ps4'ün.

Şu kısımda haklısın diğer kısımda haksızsın hocam sadece kütüphaneden oynayamacasak olsa bende PS al derim arkadaş sadece kütüphaneden oynayacak oyunları niye PS alsın? Ayrıca eski nesil almaya ne gerek var yeni nesil alabilecek bütçe varken 2. el PS4 Pro fiyatları Series S'den bile pahalı PS4 Pro almak bu dönemde saçmalıktır.

Adam konuda PC alacağım dememiş ben adama PC almasınmı diyorum alsın iyi bir PC Xbox'dan da PS'dan da mantıklıdır ayrıca indirimde 1400 1000 diyorsunuz hala fanboy olmayında adamın bütçesine bakın bir adam en fazla 50 - 100 liraya oyun alırım diyor 1000 lira ucuz diyorsun.

Sen ne dediğini hatırlamıyorsun galiba PS bir oyun çıkarsa 3K demiştin ona cevap olarak 1K dedim fanboy kim acaba geriye dön baştan oku.

PS4 Pro almaktandansa Series S daha mantıklı oyun bakımından da PS gene öne çıkıyor PS5 alsın işi bitincede satsın piyasa düşmez ne de olsa.

Sen ne dediğini hatırlamıyorsun galiba PS bir oyun çıkarsa 3K demiştin ona cevap olarak 1K dedim fanboy kim acaba geriye dön baştan oku.

İndirim farklı asıl fiyat farklı buyurun bakın bu oyun ne kadar:

Aynı oyun Epic Games'te 1500 lira bu oyunlara indirim cıktıktan 5 -6 ay sonra geliyor ilk çıktığında gene 3K haksız olduğum bir notka yok.

bakın en yeni ps oyunu : ASTRO BOT - PS5 Oyunları | PlayStation

PS4, hikayeli oyunlarda (özellikle Exclusive) asla performans sorunu yaşatmıyor. Fakat 18.000'i verebilecekse neden PS5 olmasın. Series S uygun fiyatlı ve mantıklı bir konsol fakat Playstation Exclusive oyunlarını seviyorsa PS4 alınabilir.

Sürekli indirim alan oyunu neden asıl fiyattan alasinki PS'yi gömmek için elinden geleni yapmaya devam et Xbox böyle bir oyun cikarsinda ne kadar fiyat koyacak görelim tabii çıkarabilirse.

Sürekli indirim alan oyunu neden asıl fiyattan alasinki PS'yi gömmek için elinden geleni yapmaya devam et Xbox böyle bir oyun cikarsinda ne kadar fiyat koyacak görelim tabii çıkarabilirse.

Ya ben Xbox oyunu ucuz demiyorum ki indiana jones cıktı oda 2K ama Game Pass'e dahil hem de ilk günden ben a diyorum siz b diye cevap veriyorsunuz ben ilk günden oynamaktan bahsediyorum siz 5 - 6 ay sonra indirim geliyor diyorsunuz xbox oyun çıkartiyor ilk günden indirip oynuyorum 5 6 ay indirim falan beklemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı